Hlavní obsah

Nová česká automobilka je tu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Feelcar

Na trh dnešním dnem vstupuje nový hráč.

Článek

Jeden model, jedna barva a jedna výbava. To je motto nové české automobilky Feelcar. V podstatě je to Škoda Fabia combi tour, akorát s menším tuningem. Auto má výkonnější benzínový motor. Jinak je továrně vyráběné jen ve žluté barvě a seženete ho jen v jedné motorizaci a ani si nemůžete vybírat výbavu.

Lidé mají rádi retro a jak říká majitel automobilky Evžen Laurin: "Dnešní lidé mají ze široké nabídky často rozhodovací paralýzu a my jim to usnadnili. “ Auta jdou na dračku. Výrobce planuje nástupce modelu Feelcar 1 až za pět let. Jediné co už nyní ví je název. Další model se bude jmenovat Feelcar 2. Modely se mění každých pět let. Díky tomu se výrazně levní výroba a i to podporuje ekologii a šetří to peněženky zákazníků.

APRÍL!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz