Hlavní obsah

Penicilin neni a nebude, dejte si radši kokain

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Ilustrační obrázek

Pan ministr Válek má dozajista precizní plán pro naše zdraví. Prosím račte dále. Pojďme se na tu krásu podívat.

Článek

Vlastimil Válek toho času ještě ministr zdravotnictví, alias pan spálená země, patrně má něco za lubem. Víte, jak nedávno našli ten kokain v Albertu v krabicích od banánů? Cena na koncovém trhu prý v řádech miliard. A to je ono vážení. Domnívám se, že ministr rozjel svůj velký experimentální plán. Když není penicilin, budeme léčit jinak. Možná ten kokain objednal on a pak mu to chudákovi místo na ministerstvo poslali do Alberta. Tomu se říká smůla.

No, on jí má tenhle pán víc. Nejenom že mu kokain doputoval jinam než měl. Ale oni se mu i začínají bouřit lékaři, kteří aby splnili všechny jeho povinné přesčasy, tak by museli užívat právě ten kokain. Penicilin už bude jen na obrázku v encyklopediích na netu a lékaři v Ikemu dostanou jako šéfa nějakého jiného lichváře.

Ono že někdo má titul neznamená, že je dobrý ministr. Pan Válek je dobrý ministr, ale ministerstva, které mu musí teprve vytvořit. Na tom zdravotnictví je to jeden velký a bolestivý omyl. Vlastík patří na ministrstvo humoru se specializací na černý humor. Takže pane premiére, máte tam chybu. Opravte si to.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz