Hlavní obsah
Aktuální dění

Petr Hladík: Prošla mu korupce s byty v Brně, rozjíždí větší s dotacemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Modlete se za státní rozpočet

Už jste četli, jak ministerstvo životního prostředí vyhodí ve velkém stylu 40 miliard? Ne? Tak to se „pobavíte“.

Článek

Tento ministr, který ani ministrem být neměl, protože se podílel na podivných převodech bytů v Brně, se nyní pokouší o luxusní zadlužení státu, který je před bankrotem.

Do nebe volající arogance moci, je u tohoto pána asi standard. Patrně má za sebou lidi, kteří ho utvrzují v tom, jak je skvělý a že rozhazovat peníze, je naprosto v pořádku. Buď je tak hloupý a nebo jen dobře zaplacený. Poté, co si prošel peripetiemi ohledně jeho podezření, v jeho kanceláři se byla podívat policie kvůli kupčení s brněnskými byty, tak vyrukuje s loupeží za bílého dne. Vážně si myslí, že lidem nedojde, co ho motivuje? Několik jeho kamarádů podnikajících v realitách, si ve velkém opraví domy, pořídí fotovoltaiky, tepelná čerpadla a chudí budou dále chudí.

KDU-ČSL předvádí jednu velkou show. Po legendárním vystoupení Zdeňka Nekuli, který se nechal koupit Lidlem za pytlík mouky, se tady objevila skutečná hvězda, na kterou by Josef Lux byl určitě "hrdý “. To že někdo je křesťan a páchá jen samé zlo, se nevylučuje. Takže se nemůžeme divit, kdy i zdánlivě nevinný, usměvavý chlapík prostě pere prachy ve velkém stylu. Jestli se tímhle pan Hladík kariérně neodpálil a KDU-ČSL ho neodvolá, tak je v tomto státě něco silně špatně.

Pochválit se na sítích umí, to jo.

Ale nepočítal s tím, že mu to Kalousek spočítá.

Zdroj:

https://medium.seznam.cz/clanek/patrik-kudlacek-oprav-dum-po-babicce-dalsi-z-genialnich-tahu-vladni-petikoalice-13620

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz