Hlavní obsah
Satira

Putin nečekaně prohrál ve volbách. Co teď?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Ty výsledky mi nějak nesedí

Představte si, že titulek je skutečnost. Po oznámení volebních výsledků, se nějakou chybou stane, že Putin prohraje.

Článek

No jo, jenže co to znamená? A proč k tomu došlo. Pojďme se na to podívat. Všichni to brali jako trapný divadlo. Tak kolik si tam Putin dá? 99% hlasů? Nebo na sebe bude přísnej a dá si jen 85%? A najednou toto? 70% pro Kimčina, 15% pro Taturina, 10% pro Kokotsola, 3% pro Velerijnina a jen 2% pro Putina? Tak buď si někde v centrále prohodili jména v pořadí a ten, co měl být první, je najednou poslední.

Ale ne, nebylo to tak. Z Ruska z důvěryhodného zdroje víme, že to bylo celé jinak. Všichni volební komisaři měli jasně dané notičky. Putin si přeje 95%. Chce silný mandát a země je přece ve válce. Jenže se stalo něco nečekaného. Spontánně se většina voličů rozhodla to hodit Kimčinovi. Říkali si, vždyť je to ztracený, aspoň bude sranda a dám to někomu, kdo se jmenuje jak nějaký asijský jídlo. No a komisaři se trošku přiožrali a byli si tak jistí výhrou Putina, že to neřešili. Sázeli do počítačů hlasy podle toho jak byly. Jurij v jedné komisi se zarazil a říká: „Tady jsou samé hlasy pro Kimčina?!“ A na to mu Petrij říká: „Neřešte to, to je stejně jen formalita. Urny nikdo otvírat nebude a na centrále to už poladí.“ Oba se zasmáli a řekli si, že je to stejně jen jako, vždyť to všichni vědí. Jenomže takhle nějak to proběhlo ve všech komisích.

Centrála tak dostala reálné výsledky. Ale ani tam se nezalekli a zadali to do centrálního počítače do kategorie dva. Kde pak vrchní volební komisař překontroluje výsledky a dá je do světa. Pan Počitučin už slavil předem a už byl lehce pod obraz. Kouknul na čísla a říká si první 70%? Neměl mít 95%? Chtěl přece silný mandát. Ale tak co, asi mi zapomněli něco říct. Pořád je to drtivá výhra. Bum to tam. A tak se to stalo. Průser hotovej. Jak k tomu chudák Vladimir Vladimirovič přijde?

No Putin nevěřil svým očím. Okamžitě volal ať shodí servery a daj tam jeho 95% Jenže Počitučin se tak lekl, že to podělal a raději utekl a tak chvíli trvalo, než se do systému dostali. Mezitím už o tom reportovali zahraniční novináři. Ti ruští byli zamrzlí a čekali na notičky. Najednou servery spadly, pak při nahazovaní vyhořely a tak se musely dát záložní.
No a tam se znovu poslaly data z jednotlivých komisí a tim, že to vyšlo stejně, tak to nahodilo stejný výsledky.

Putin z toho dostal mrtvici a jeho okolí bylo bezradný. Toho se chytil jeden pučista a rozhodně řekl: „Vydejte pokyn novinářům, ať ty výsledky potvrdí!“ No a bylo to i ofiko.

Nového prezidenta Kimčina našli opilého doma. Tak ho polili studenou vodou a dali silný kuřecí vývar, že aspoň dokázal s podpíráním stát. Tak s nim natočili rozhovor. Putin se mezitím probral, byl nemohoucí na nohy, ale obličej nahodil a silou mužika mu i jela hlava. Tak už jen myslel na svůj konec. Zpytoval svědomí a uznal porážku. Zároveň zavelel ke stažení vojáků z Ukrajiny a k placení válečných reparací a umřel.

Kimčina se ujal pučista a v Rusku začala fungovat demokracie a kapitalismus. Po roce Kimčin rezignoval a předčasné volby vyhrál Chodorkovskij a premiérem se stal Naděždin.

A dál se to vyvíjelo tak, že bez podpory Putina všichni kolaboranti jako Orbán, Fico, Lepenová a další skončili na smetišti dějin. I ten Si Tin Phing se zalekl a předal prezidentsví umírněnějšímu straníkovi. Ajatoláh v Íránu se na to taky vyprd a vyhlásil amnestii pro politické vězně a rozhodl o přechodu na demokracii. A pokud nezemřeli, tak žijí dodnes.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz