Hlavní obsah
Umění a zábava

Vladimir Putin už nebude znovu kandidovat na prezidenta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Vladimir Putin

Je tady další pokračování pohádky pro dospělé. Tentokrát o Putinovi a spanělém jezdci Jevgeniji Prigožinovi.

Článek

Vladimir Putin oznámil svým poddaným tuto smutnou novinu. Poté, co se po Rusku prohnal rozzuřený a smyslů zbavený Jevgenij Prigožin, si Vladimir uvědomil, že je načase odejít. Dostal najednou pocit, že je úplně nový člověk. Řekl, že mu Jevgenij otevřel oči.

Proto s okamžitou platností nařídil zavolat Zelenskému a řekl mu: „Volodymyre, vím, že to ode mě nepřijmeš, ale i tak to zaznít musí. Tobě a celému ukrajinskému lidu se tímto omlouvám za mé zatemnění mysli. Navrhuji ti uzavřít příměří. Ihned po podepsání zastavíme palbu. Během týdne stáhneme všechny vojáky z okupovaných území. Zavážeme se k placení válečných reparací, abyste mohli obnovit vaši zemi a abychom alespoň částečně uhradili škody na životech, co jsme vám způsobili. V rámci příměří bude dohoda, že už nebudu znovu kandidovat v prezidentských volbách a po zvolení a jmenování nového prezidenta, se dobrovolně vydám haagskému tribunálu.“ Volodymyr nevěřil svým uším. Jen se ale zeptal: “ Dobře, v kolik a kde se sejdeme? Dohodněme se, že obě strany okamžitě zastavíme palbu a počkáme na výsledek naší schůzky, ok?" "Samozřejmě Volodymyre": řekl Putin.

Jak se domluvili, tak se stalo. Za půl hodiny od telefonátu byla zastavena veškerá palba. Vojáci obou stran vyčkávali. Celý svět u zpráv také. Protože během chvíle se informace o rozhovoru Putina se Zelenským dostala do médií.

Je to až pohádkově neuvěřitelné, ale za dvě hodiny od skončení telefonátu se oba státníci sešli a dohodu o příměří podepsali. Válka skončila. Ruští vojáci se začali okamžitě balit a zároveň s tím začali odminovávat veškeré jimi kontrolované území. Okamžitě se rozjela příprava rozsáhlé humanitární pomoci. Během následujícího týdne na Ukrajinu ve velkém létala letadla s psychology, s materiální pomocí atd.

Stavitelé z celého světa vyslali nejlepší týmy na opravu Kachovské přehrady a opravili ji v rekordním čase. Mezitím co se již napouští, vymysleli způsob, jak dopravovat vodu do míst, kde po poškození přehrady chyběla. Díky tomu se podařilo zachránit letošní úrodu.

Vladimir Putin byl odsouzen k doživotní práci v neziskových organizacích po celém světě. Podílel se třeba v Africe na kopání studní a nebo výrobě mýdla. Svět je zase o něco lepší. A snad se bude nadále zlepšovat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz