Hlavní obsah

Vzniká nový český supermarket. Zdarma ho můžete podpořit i vy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří CB Benýšek

Okno na stěně

Všechno je to možné díky unikátnímu projektu Seznam Médium. Více se dočtete v článku.

Článek

Seznam Médium nabízí program Seznam Partner. Tím se můžete stát po dosažení určitého počtu zobrazení u vašich článků. Jako Seznam Partner získáváte podíl z reklamy zobrazené u vašich článků.

Jakou to má souvislost s novým supermarketem? Existuje určitý projekt supermarketu Comben a autor článků Jiří CB Benýšek ho vymyslel. Celé je to o tom, že když budete číst jeho články, ideálně ho budete mít přidaného do sledovaných a žádný článek vám tak neuteče, tak on bude mít více peněz z reklamy. A tímto se zavazuje, že všechny peníze získané z projektu Seznam Partner zainvestuje do ComBen supermarketu.

Vás to nebude stát ani korunu, jen čas který strávíte čtením článku. Co za to získáte? Říkáte si na co nový supermarket? A takových už tady bylo.

Nuže pojďme se na celý projekt podívat blíže. Bude to celé vzrušující, protože celé to bude začínat od nuly. Použity budou jen peníze za vaše čtení. Pomůžete splnit sen autora, stát se největším plátcem daní v České republice a získáte kvalitní supermarket v každém krajském městě, poté v každém okresním a pak i ve vybraných městech a vesničkách. A co ještě? Hlavní cíl je pomoct státu mít vyrovnaný státní rozpočet a konečně splatit státní dluh. Díky splacení státního dluhu se ušetří mnoho peněz, které se teď vyhazují na úrocích a tyto peníze se budou moci dávat na zlepšování životní úrovně a zkvalitňování státního aparátu, aby lépe sloužil lidem.

Klepete si na čelo, co to píše za blázna? Ano, je to bláznivé. Ale budete se divit, i velké sny se mohou splnit. A co je na tom nejlepší? Vyděláme na tom všichni. Až se díky ComBen supermarketu a jeho daním podaří zaplatit státní dluh, tak firma bude redukována a podpoří drobné živnostníky a menší podniky. Bude mít banku, která bude poskytovat bezúročné půjčky na konkrétní podnikatelské záměry. Díky tomu urychlí rozvoj mnoha živností a podnikání. Zároveň bude půjčovat i na zateplení domů, či ekologické zdroje vytápění, které ušetří žadatelům o půjčku peníze. Díky tomu budou moci bezúročnou půjčku v rozumné době splatit.

Tak co vy na to? Za zkoušku to stojí. Důležité je začít a ComBen supermarket začíná dostávat konkrétní obrysy a i reálné financování, protože autor je již seznam partnerem a očekává první příjmy ze psaní na jeho účet. Dvě mouchy jednou ranou. Záliba ve psaní a vztah k obchodu se díky Seznam Médiu mohou propojit.

P.S. Každý supermarket bude mít na své stěně tři bilboardy. Kde nebudou akční nabídky, ale to kolik odvedl na daních za celou svou existenci a co se za to dá koupit. Druhý bude kolik odvedl v daném roce a třetí bude nastiňovat plány do budoucna. Offline bilboard má své kouzlo, stejně jako offline nakupování a milí prodavači a prodavačky. Přijďte nakupovat se zážitkem. Váš připravovaný ComBen supermarket.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz