Hlavní obsah
Názory a úvahy

Říše zla nám vyhlásila válku, vzbuďte rytíře v Blaníku!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Ilustrační foto, armáda ČR.

Kůň bronzový Václavův se včera v noci třás a kníže kopí potěžkal, myslete na chorál, malověrní, myslete na chorál!

Článek

Vždycky reaguji, když mě něco vytočí. Tentokrát jsem si ale musel vzít lék na tlak. Tak kremelský zloprcek se svou suitou sovětských kreatur opět vyhrožuje červeným tlačítkem celému západnímu světu a diktuje si podmínky pro ukončení konfliktu na Ukrajině. Neskutečné! Někdo, kdo bere zbraně od největších diktatur světa, kdo těmi zbraněmi útočí na civilní cíle a vraždí nevinné lidi, nám diktuje SVOJE podmínky, za kterých je ochoten „Speciální vojenskou operaci“ ukončit. Vlastně ji začal pro ochranu svých lidí na cizím území a záchranu lidu Ukrajiny od fašismu!

Nemožné, ale tahle stokrát opakovaná lež se v podání LiliPutina, dle jeho vzoru, Josepha Göbelse, stala mantrou mnoha našich lidí, a to i vcelku normálních, třeba mých kamarádů.

Tak ještě jednou, naposled: Bandera nebyl nacista, ale maximálně nacionalista. Proč byl proti Sovětskému Svazu je na delší vysvětlení, zkuste Google a hladomor na Ukrajině ve 20. letech. Dezoláti, naučte se terminologii, když už všechno musíte komentovat, fašisté byli Italové, Němci byli nacisté. Co se týče působení Banderovců na našem území, oni přes nás prchali před Stalinem a NKVD, tedy jistou smrtí, buď popravčí četou, nebo v lágrech Sibiře. Vím to od táty, jako ročník 1924 byl po válce povolán do armády a honil Banderovce na Slovensku. Říkal, že to nebyli vrazi, jen se snažili probít pryč. Samozřejmě u toho byli mrtví na obou stranách. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Doporučuji na toto téma film s Michalem Douglasem - Volný pád. Dva jsme do našeho dobrého kamaráda hučeli, že nemá pravdu, když tvrdí, že Putin přišel Ukrajinu zachránit od fašismu - špatně, minimálně terminologie.Viz předchozí. Nedal si říct. Tak mocné jsou dezinformace Ruska a jeho trollů. Těm tímto vzkazuji, váš šéf nás vyzval k souboji, máte poslední příležitost rozhodnout se pro stranu konfliktu, ale ne tak, že budete v ruce držet českou vlajku a v červených trenkách v kapsičce na zadku fotku Mao ce-Tunga, pro jistotu, jak to dopadne. Dělám bojové sporty a boj nožem. Heslo asociace boje nožem je: Slabých chraň, vlasti braň, zbabělých se straň! Prostě ono notoricky známé zradí ten, kdo jednou zradil, a slušným bude ten, kdo jím byl vždycky. Je na tom něco nejasné, Kremlem placení dezoláti? Odpade národa, zaprodanci a zrádci, mám pro vás a vaši morálku jen pohrdání a přehlížení, nebudu reagovat na vaše ublížené kvičení prasat! Jste pro mě míň, než špína na podrážkách mých bot! Plukovník Foltýn vás nazval pravým jménem, proto tolik křiku kolem! Inu, máme pro to několik přísloví: prázdné sudy nejvíc duní, zloděj křičí, chyťte zloděje, potrefená husa nejvíc kejhá… Šetřete si svůj ostrovtip na jiné, já vás přehlížím a nebudu na vás nijak reagovat, dle doporučení Kevina Costnera, jako Merklína v Exkalibru - zapomeneme na tebe, Map! Odporní dezoláti, házím vám rukavici a říkám to samé !

Co se týká podpory Ukrajiny, nic jiného než její podpora nám nezbývá. Ukrajinci drží poklop na žumpě jménem putinovské Rusko. Pokud nechceme žumpu u nás, podporujeme je. Těm, kteří řvou, že na Ukrajinu nedají nic, že zadlužujeme naše děti, mohu říct - dali jste alespoň malou částku na vůbec něco dobrého? Já ano !

Nakonec malá odbočka ke dnešní mládeži, mohu proti ní mít cokoli, ale to, co udělala po povodích, svědčí o její morální vyspělosti. Již více, jak 1300 kluků a holek pomáhají dobrovolnicky v zaplavených územích, vyjednali si volno ve škole a šli pomoci. Budu parafrázovat závěr Čapkova R.U.R. - národ nezahyne! Kluci a holky, díky, díky a ještě jednou díky, dali jste nám morální příklad. Jak je to možné ? Vzpomínám si na jeden rozhovor východoněmeckého spisovatele se západoněmeckým tiskem. Na otázku, proč nejlepší spisovatelé Německa jsou ti východní, řekl: olivy vydávají olej jen tehdy, jsou-li drceny. Vy jste pod tlakem ukázali svoje kvality.

A vy, milí dezoláti, pro vás mám vzkaz slovy písně skupiny Elán: ten kto z vás nemá, svedomie čisté, tomu je gulka súdená, vykrádači nádeje, defraudanti viery, ešte sa nič neděje, iba na vás mierim, ideoví artisti, pokrokoví fízli, ešte som len odistil, ako gáfor zmizli…

Nepřátel se nelekejme, na množství nehleďte! Rytíři, vzbuďte se, je čas !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz