Hlavní obsah
Umění a zábava

Kreslený vtip: Co mají společného opilec a lehké děvy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

V hospodě se může odehrát cokoliv, od nečekaných setkání až po nejpodivnější události, jak dokazuje i náš vtip. Každý stůl tu totiž skrývá příběh a každý večer přináší nová překvapení.

Článek

Ve staré zakouřené hospodě na okraji města, kde každý stůl naslouchá příběhům ztracených a v mlze alkoholu zapomenutých duší, se odehrává scéna, která jakoby byla z takového obrazu vytržena. Vprostřed místnosti, osvětlené tlumeným světlem, které proplouvá mezi oblaky cigaretového dýmu, sedí dvě ženy. Mají před sebou poloprázdné sklenice a zdají se být zanořené do vážné debaty. Vtom se před nimi objeví zarostlý muž s krokem nejistým od mnoha vypitých panáků. S mírným úsměvem na tváři, který nese stopy mnoha podobných večerů, se pomalu, ale jistě blíží k jejich stolu s otázkou, která je stejně nečekaná, jako je v této hospodě běžná…

Foto: Josef Jiránek / DALL - E

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaké jiné vtipy z hospodského prostředí? Pokud ano, podělte s o ně v komentářích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz