Hlavní obsah
Názory a úvahy

Skutečná tvář ANO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Josef Litvan

Vážná situace ?

Pětikoalice vše prosazuje brutální silou. Oni s námi nemluví. Oni kašlou na lidi. Máme návrhy, ale nikdo s námi nemluví.....To jsme slyšeli 2 roky.

Článek

A k tomu - oni lžou a my jsme demokratické hnutí a důchodová reforma je otázka široké shody. Pak přišlo jednání u prezidenta o penzích, kde všichni konstatovali, že zvýšení věku odchodu do penze je nevyhnutelné. Stačil návrat „šéfa“ z dovolené a vše bylo jinak. Špatně jste nám rozuměli…Pak nám s vážnou tváří pan Havlíček oznámil, že je nutný druhý pilíř, který přitom osobně A.Babiš jako ministr financí ve vládě B.Sobotky zrušil. A aby toho nebylo málo, tak teď tři dny před plánovanou další schůzkou k penzím ANO oznámilo, že se nedostaví, neboť by vyzradilo své know-how.

Takže už nejde o občany, ale jen o marketing před volbami. Osud lidí v ČR? No a? Přinejhorším se šéf odstěhuje na svůj zámeček ve Francii a je to, ne? ANO ukázalo svou pravou tvář.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám