Hlavní obsah

Voynichův Rukopis. Vagina. Setba. 1465

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Vagína a narození Elišky z Růže.

Článek

VAGINA. Voynichův Rukopis. MS - 408.

pondělí 11. března 2024

15:10

V dnešním vědeckém povídání a psaní o tajemném rukopisu, se vědec dozví , jak vypadá důležitý Orgán. Rozmnožovací.

Orgán, který má každá žena v dolní časti svého těla a to konkrétně mezi nohama. Kde by se měl i nacházet. Což jistě dokáže pochopit každý vědec, který ví a zná co ten orgán znamená a také k čemu je tento tělesný orgán důležitý. Důležitost orgánu je jistě nesporná a tak se také seznámíme s tím, jak takový orgán, kterému se všeobecně říká “ Vagina “, vypadá. Vypadá všeobecně dobře, když se něj podíváte zkušeným okem, tak zjistíte, že je to místo které je v okolí porostlé chlupy, které se také někdy na tom místě nevyskytují, protože žena se buď samostatně chlupů zbavila a to jejich odstraněním, nejspíše se oholila. Žiletkou, či jiným holícím nástrojem. Co je tedy orgán se vědec dozvěděl a tak můžeme pokročit k tomu, k čemu je orgán “ Vagina “ důležitý.

Tento velice specifický orgán, který má většinou žena je nesmírně důležitý tím, že tímto speciálním orgánem, na svět přicházejí děti. Vagina je tedy důležitá. To snad nemusím nějakému chytrému vědci vysvětlovat. Ale co musím vědcům vysvětlit, tak je například to, že když bude nějaký vědec a nebo světový odborník sledovat například obrázek na kterém je i speciální orgán Vagina nakreslen či namalován, tak bude vědec koukat půl dne a nebo i více a nikdy nepozná, že je na obrázku nakreslen orgán VAGINA. Což nám všem dokazuje například to, že i když stovky vědců zkoumalo jeden speciální obrázek, který je kreslen v rukopisu Voynich, tak žádný vědec za posledních 100 roků nezjistil, že se prakticky dívá na VAGINU.

Vědec a mohu vám zde napsat, že jich bylo za posledních sto roků hodně, tedy veliká řada chytrých vědců, kteří se snažili odhalit smysl a význam obrázku, který sem teď i vložím.

Zde je obrázek : VAGINA. Obrázek . Beinecke Library Yale MS - 408.

Foto: Josef Zlatoděj

Levá Rozeta MS-408

Zde je kreslen obrázek, který se nalézá na velkém a tedy rozkládacím pergamenu rukopisu Voynich, kterému se také mezi vědci, říká ROZETY. Obrázek je umístěn v levém horním rohu velkého pergamenu. Každý vědec se na obrázek pořádně podívá, protože to co vidí, je právě ta VAGINA, která je pro zachování nějakého důležitého rodu důležitá. A jistě i stěžejní. Jak vědec pozná, že se jedná o vaginu a tedy aparát jímž na svět přicházejí děti. Tak to vám samozřejmě mohu i napsat. Pozná to v první řadě tak, že bude schopen číst text, který je po obvodu rozety.

Jak teď vědec jistě zjistil, tak aby se dobře orientoval ve významu obrázků, kreslených v rukopisu Voynich, tak je nesmírně a tedy velice důležité číst samotný text v rukopise psaný.

A protože Já Josef Zlatoděj jsem zjistil, jaký je klíč kterým se i odemkne tajemství záhadného rukopisu, tak samozřejmě čtu i jeho tajemný text. A protože mé poslání na tomto našem světě je pomáhat všem lidem a tedy i vědcům, tak vám i napíši to, co je okolo té rozety psáno. Co je důležité znát pro překlad a dešifrování textu rukopisu, jsem vám už napsal v minulých článcích. A tak mohu rovnou přistoupit k samotnému textu rukopisu, který je psán okolo té tajemné rozety, která je ale Vagina, jak nám všem i píše samotná autorka a to samotná a velice šikovná žena baronka Eliška z Rožmberka.

________________________________________________

Zde je tedy dešifrovaný text :

Z domo Lásc co pář ztár Otsco 34 Jan. Panoěz Spářo. Dva bol z Polco Stoc on Žín žestc. 37 fím Zlóno Stího Rošš ac to ččaz 1466 roc. Ččaroěz post Jan otsc. Otsca zltca ér 1472 Jan Oc Mor. Zltc spí.

_________________________________________________

Překlad současný jazyk :

V domě láska co se páří. Věk otce 34 Jan. Paní spáří. Druhý byl z Polkou. Stok on žen šest. 37 vím z lůna ztíhy Růže je to čas 1466 rok. Čarovná pošta Jana otce. Zlatka éra 1472 Jan Ok mor Zlatka spí.

_________________________________________________

Význam slov, které vědec nezná : Lůno = lůno ženy. Páří = souloží. Stok = z tokání. Ztíha = porod.

_________________________________________________

Co se tedy vědec dozvěděl. Vědec se dozvěděl, že když bylo Janu II. Z Rožmberka 34 roků, tak souložil s Polkou. Polka byla Anna Hlohovská. Ta porodila celkem 6 žen dcer. Anna Hlohovská měla 37 roků, když porodila v roce 1466 Elišku. V této čarovné poště zmínila také otce, který zemřel v roku 1472 na mor. ( Eliška ho měla hodně ráda a tak o něm píše jako o zlatce ). Zlatka spí. Otec zemřel a tak spí.

Každý vědec by si měl uvědomit, že všechny písmena mají svou číselnou hodnotu. A tak čtete v rukopisu i různé roky, datumy a letopočty.

Jan II. Z Rožmberka se narodil = 1431. + 34 roků = 1465. To Jan s Annou souložil a prostříknul jí lůno. A za rok se narodila naše milá a šikovná Eliška z Růže. 1466.

Matka porodila Elišku když jí bylo 37 roků. ( podle toho určíte, kdy se Anna narodila ).

Na obrázku je tedy kreslené Lůno, Vagina . Uvnitř té vaginy je 37 měsíců, 37 Lun. To znamená, že Eliška vylezla z Lůna, když měla její matka 37 roků.

Přátelé já vám zde ukazuji světový unikát. Protože za posledních sto roků nebyl žádný vědec schopen vám něco kloudného napsat. Také vám ukazuji , že dešifrování rukopisu není tak složité, jak vám píší ostatní lidé, kteří neznají a proto píší blbosti.

Tak příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz