Hlavní obsah
Seberozvoj

Vyznání ředitele senior centra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patřím ke generaci, kdy o minulosti nám lhali, přítomnost nás štvala a v budoucnost jsme nevěřili.

Článek

Teď je to jiné, je dobře že se lidi vyjadřují a také si vzájemně mohou něco přát a svobodně sdělovat.

Kdo mně zná, tak ví, že už jsem v nějakých letech, leccos mám za sebou a něco před sebou a děkuji za každý kontakt a možnost být v Novém Boru s vámi. Dovolte, abych vás požádal, což si myslím vzhledem k mému útlému věku mohu dovolit:

AŤ JE V NAŠÍ PRÁCI CO NEJMÍŇ : nesnášenlivosti, nevraživosti, rozhádanosti, ať nepěstujeme nenávist, osobní ambice a snahu škodit. Ať u nás lidi přestanou uvažovat stylem čím hůř, tím líp! Nedejte šanci dezinformacím, lžím, neživte PROSÍM polopravdy, pomluvy, drby a věci vytržené z kontextu, nemanipulujte s okolím, s kolegy v práci, nepodléhejte pokusům o vydírání a postavme se společně výhrůžkám a manipulacím.

Ptáte se proč? Protože se o to pokouší hloupí lidi! Postavme se společně lidské hlouposti, ještě spíš blbosti. Nenechejte si nějakými hlupáky (ať v práci nebo nebo kdekoliv jinde) kazit svůj život. Smějte se a mějte se dobře, mějte se rádi a buďte zdraví. A nezapomínejte prosím vychovávat svoje děti tak, aby se vám nezprotivily, a milujte své rodiče, sourozence, vnoučata a svoje blízké, dokud je tady máte. A přátelte se pouze s těmi, kdo to s vámi myslí dobře. Jaký si to MY tady v našich sociálních službách uděláme, takový to tady budeme mít my a hlavně naši klienti.

Váš Jan Sembdner ředitel AHC Senior centrum Nový Bor

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám