Hlavní obsah
Názory a úvahy

Green Deal můžeme zastavit zakoupením jednosměrných letenek pro tři lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřebujeme koupit letenky pro Thunbergovou, Timmermanse a dvojce člena Zelených v EU Eickhouta, nizozemského politika.

Článek

Destinace: Čína a další asijské a východní země, jako Indie, Pákistán a další země, které jsou skutečnými znečišťovali planety Země. Také se ještě můžeme složit na letenku této svaté trojice do USA, neboť měřením se zjistilo, že na emisích se od posledního hodnocení znečišťovatelů nejvíce podílela společnost Exxon Mobil, v závěsu Shell, Chevron. Mezipřistání doporučuji ve Velké Británii, kde je hlavním viníkem PB - British Petroleum.

Co se týče Číny, mne si ruce, že si EU podřezává ekonomickou větev uzavíráním dolů. Čína otevírá další, rozvíjí průmyslovou výrobu a trvale se jí daří. Evropští zelení politici dostávají na dno naše hospodaření díky gigantickému globálnímu experimentu. Pokud je potvrzeno, že za 80 % celosvětových emisí může 57 společností, které jsou známé, doporučuji svaté trojici domluvit si schůzku s jejich vedením. Ať ukážou, jestli jsou schopni ovlivnit produkci emisí těchto společností, tedy hlavních emitentů.

Evropa prokazatelně má minimální podíl na vypouštění skleníkových plynů. Zatím to vypadá s Green Dealem na totální ekonomický, ale i sociální a civilizační krach. Tedy především v zemích EU. Green Deal je organizován a nařízen shora, stal se ideologií, kterou je třeba revidovat a zastavit.

Také je třeba poctivě a vážně řešit otázku, nakolik je vůbec Green Deal vědecky podložen. Jsou k dispozici hard data, prokazující skleníkový efekt díky emisím?

Závěrem: musím se smát, když je v EU zákaz výroby plastových párátek. Směrem k zemím mimo EU jsou řeky zanesené plastovým odpadem, v moři vznikají tisíce ostrovů tvořené tunami plastů. Lidé směrem na východ často nevycházejí ven z důvodu silné inverze, jakou v Evropě v takové míře neznáme. Staré ekologické škody, které u nás draze likvidujeme, jinde nově vznikají bez povšimnutí.

Greto, vezmi si ve škole omluvenku na rok a s oběma výše jmenovanými strejdy vyraz tam, kde jste více potřeba.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz