Hlavní obsah
Názory a úvahy

Quo vadis, Evropo?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S obavami sleduji příklon Evropanů k náboženskému etniku, které přináší fanatismus, nenávist a destrukci. Narůstá antisemitismus a dochází k odklonu od národa, který přinesl světu mnohá dobrodiní.

Článek

Židé, národ, který nechce než klid a pokoj. Národ, který usiluje o budování vyspělé budoucnosti nejen pro sebe a své děti. Pročítám seznam 140 nositelů Nobelovy ceny a jsem si vědoma jejich přínosu pro lidstvo. Je zbytečné pátrat, kolik vzešlo nositelů této ceny u islámské populace, čítající 1.2 miliardy lidí. Nepočítám Arafata a Sadata, ceny za mír. Byl to výsměch nebo snaha politiků uplatit je ve snaze zachránit mír. Nestalo se tak.

Sleduji průvody lidí, mávající vlajkami neexistujícího státu Palestina, vidím transparenty s výzvami, kterým nerozumím. Není možné pochopit výzvy k ukončení války v Gaze, pokud teroristi nevrátí unesené děti i dospělé. Už dlouho trpí někde v krytech, mnozí jsou již mrtví. Izrael válku nevyvolal. Je to obrana. Copak jste zapomněli na 1 200 zavražděných lidí, převážně mladých? Já ty hrůzy mám pořád před očima a bojím se o budoucnost světa.

Obávám se nástupu islámské obdoby fašismu, bohužel, s tichým, nebo i hlasitým souhlasným křikem okolí.

V Evropě jsou utiskováni židé, napadáni a často i zabíjeni. Ti, nábožensky orientováni, se bojí chodit do synagog. Již existují NO GO zóny, kam se bojí vstoupit nejen židé, ale i policisté. Studenti i žáci židovské národnosti jsou šikanováni. Je to snad pomsta za jejich pronikavé intelekty? Srovnejte si postoj ke vzdělání židů a muslimů. Žádný zájem, pouze destrukce. Učitelé, kteří byli zavražděni ať už ve Francii nebo v Německu. Učitelé, kteří se jich bojí. Německu a Francii chybí tisíce učitelů, jsou uráženi i biti i školáky. Tuto kulturu povyšujete?

Pokud vy, kteří nesouhlasíte s mým názorem, prosím, sledujte zprávy o postupu islamizace Evropy. Evropské země chystají přitvrdit vůči jejich agresi a zabránit teroristickým útokům. Pro příklad, organizace Islámský stát hrozí teroristickým útokem na evropských fotbalových stadionech. Ve Francii je snaha uchránit před terorismem Olympiádu. Podaří se to?

Nová organizace Pop-islamisté v Německu. Cíl: zavést v Německu islámské právo šaría a chalifát. Organizace Muslim Interactive - šířit islám v Evropě násilím.

V těchto dnech byl ve Francii lynčován a zabit chlapec, který se dvořil dívce z islámské rodiny. Napadená dívka, která nechtěla nosit hidžáb, leží v nemocnici a její stav je nejistý. Tomu dáváte přednost? Za ně křičíte? Za takovou kulturu jdete do průvodu?

Dnes a denně se dějí útoky islamistů proti kulturním zemím, lidem, kteří chtějí žít v souladu s tradicemi, kulturou a svým náboženstvím.

Včera jsme zaznamenali v TV výzvu ženy - přenos ze zahraničí, abychom bojkotovali zboží židovských obchodníků. Tatáž výzva zahájila v Německu nástup fašismu. Víme, jak to skončilo.

Zdroje informací: S.R.Vilar, španělský deník, 15.1.2008

Novinky.cz, Nová hrozba v Německu, Pop-islamisté, 9.4.2024,

Tn.nova.cz.zpravodajství, EU nezvládla migraci, 14.11.2023

Novinky.cz, „Zabijte je všechny“. Islámský stát hrozí teroristickým útokem na evropských stadionech, 9.4.2024

TN zpravodajství, Hospodářské noviny, Právo

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz