Hlavní obsah
Umění a zábava

Kazma Film

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.milion-dolaru.cz

www.milion-dolaru.cz

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie.

Článek

Kazma Film

Jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. Více informácí sledujte na webu k filmu www.milion-dolaru.cz. Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do českých kin. Tento unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě vezme diváky daleko za hranice filmového plátna až do opravdové reality. #OneManShow #TajnyZakop #JeštěPořádJeNezavřeli #KAZMA #KazmaFilm #MilionDolaru #MilionDOlaru.cz #www.MilionDolaru.cz

ONEMANSHOW: The Movie

je film, který vás pobaví, poučí a inspiruje. Je to film, který by si měl pustit každý, kdo se zajímá o život youtuberů.

Zde je několik věcí, které se mi na filmu líbily:

  • Kazma je velmi talentovaný komik a herec. Jeho vtipy jsou vtipné a jeho gagy jsou originální.
  • Film je plný zajímavých informací o životě youtuberů.
  • Film je dobře natočený a dobře střižený.
  • Film je zábavný od začátku do konce.

Zde je několik věcí, které se mi na filmu nelíbily:

  • Film je trochu krátký.
  • Film je trochu předvídatelný.

Celkově jsem si film ONEMANSHOW: The Movie užil. Je to film, který vás pobaví, poučí a inspiruje. Pokud jste fanouškem Kazmy, tak si tento film rozhodně nenechte ujít.

Režie: Kazma Kazmitch, Andy Fehu

Scénář: Kazma Kazmitch

Kamera: Jakub Ševčík

Hudba: Lukáš Chromek

Hrají: Kazma Kazmitch

Produkce: Kazma Kazmitch, Vojtěch Frič

Střih: Tomáš Lyga

Zvuk: Jan Kalužný, Lukáš Moudrý

Scénografie: Lukáš Veverka

Masky: Klára Hubalová

Kostýmy: Aneta Grňáková

ONEMANSHOW: The Movie je nový film, který vypráví příběh Kazmy, českého youtubera, komika a herce.

Film začíná tím, že Kazma vypráví o svém dětství a o tom, jak se stal youtuberem. Poté se film přesouvá do současnosti, kde Kazma vypráví o své práci, o svých fanoušcích a o svých cílech.

Film je plný Kazmových vtipů, gagů a skečů. Je to film, který vás bude bavit od začátku do konce. Pokud jste fanouškem Kazmy, tak si tento film rozhodně nenechte ujít.

Film je také plný zajímavých informací o životě youtuberů. Například se dozvíte, jak se youtuberové vydělávají, jak vytvářejí své videa a jak se vyrovnávají s negativními komentáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám