Hlavní obsah

Kazma Trezor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.milion-dolaru.cz

KAZMA FILM: ONEMANSHOW: The Movie

Abys vyhrál hru, musíš najít trezor a zadat správné heslo. Trezor je ukrytý někde v Praze a heslo je ukryto ve filmu Onemanshow: The Movie. Ve filmu najdete různé indicie, které ti pomohou heslo najít.

Článek

Kazma trezor umístil na pražské Výstaviště

Jakmile najdeš heslo, musíš ho zadat do trezoru. Trezor se nachází na adrese Výstaviště 68, 100 00 Praha 7.

Pokud zadáš správné heslo, trezor se otevře a ty vyhraješ milion dolarů!

Zde jsou nějaké tipy, jak najít trezor:

  • Sleduj film Onemanshow: The Movie pozorně a hledej indicie.
  • Promluv si s ostatními diváky filmu a děl se s nimi o své nápady.
  • Prozkoumej Prahu a hledej trezor.
  • Buď trpělivý a vytrvalý.
Foto: Kazma Film www.Milion-Dolaru.cz

ONEMANSHOW: The game

Věnuj zvýšenou pozornost v části filmu, kde se Kazma baví se svou přítelkyní o hře Mathesso a také v části, kdy se baví o šachách. #kazma #onemanshow #kazma_kazmitch #thefinalgame #omsthemovie

KAZMA KAZMITCH

Kazmova soutěž o milion dolarů je hitem na sociálních sítích. Lidé se snaží vyluštit šifru, která vede ke trezoru s milionem dolarů, a sdílejí své nápady a tipy.

Šifra je vyobrazena na betonovém monumentu, který Kazma umístil v Lysé nad Labem. Monument je vysoký 15 metrů a váží 10 tun. Je vyzdoben různými symboly a nápisy, které je potřeba rozluštit, aby se získalo heslo ke trezoru.

Lidé se šifry snaží vyluštit různými způsoby. Někteří se dívají na film Onemanshow: The Movie, ve kterém je šifra ukryta. Jiní se obracejí na odborníky na šifry a kryptogramy. A ještě jiní se prostě baví tím, že se snaží šifru vyluštit sami.

Soutěž o milion dolarů je pro mnohé lidi zábavou. Je to příjemné rozptýlení od každodenních starostí. A pro některé je to také příležitost vyhrát velké peníze.

Ať už se lidé soutěže účastní z jakéhokoli důvodu, je jasné, že Kazma s ní dokázal pobláznit české sociální sítě. Jeho soutěž je teď jedním z nejdiskutovanějších témat na internetu.

Je jen otázkou času, kdy bude šifra vyluštěna a milion dolarů bude vyplacen. Až se to stane, bude to jistě velký okamžik pro všechny, kteří se o soutěž zajímají.

Zde jsou některé z tipů a domněnek, které lidé sdíleli:

  • Šifra je založena na šachových figurkách.
  • Šifra je založena na číslech v filmu Onemanshow: The Movie.
  • Šifra je založena na datech narození Kazmových přátel a rodiny.
  • Šifra je založena na Kazmových minulých videích.
  • Šifra je založena na Kazmově vlastním životě.

Je jen na každém jednotlivci, aby se rozhodl, které tipy a domněnky jsou pro něj nejpravděpodobnější. Ale jedno je jisté: soutěž o milion dolarů je skvělá zábava a všichni si ji užíváme!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám