Hlavní obsah
Lidé a společnost

5 geniálních triků, které vám prakticky usnadní život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Pro někoho samozřejmé, pro jiné geniální. Inspirujte se triky, díky kterým se váš život může stát mnohem lehčím.

Článek

1. Cestovatelský trik

Kolikrát se vám už stalo, že jste na letišti hledali svůj kufr a jako na potvoru měli všichni také černý, takže jste ho nemohli poznat? Možná se vám dokonce stalo, že jste si vzali cizí či vám někdo vzal váš. Na to je jednoduchá rada. Na kufr připevněte něco hodně výrazného a barevného, díky čemu vaše zavazadlo okamžitě poznáte. Dejte si na něj třeba mašli.

2. Trik s košem

Tentokrát zamíříme do kuchyně, respektive do odpadkového koše. Stává se vám, že jakmile vyndáte koš a chcete ho vyhodit, na dně je díra, ze které teče šťáva z jídla, které jste tam hodili? Jednoduchý trik. Až příště budete dávat čistý pytel do koše, dejte na dno noviny, které veškerou tekutinu nasají.

3. Mýdlo na cesty

Až pojedete do hotelu, nezapomeňte si sebou vzít malé mýdlo nebo třeba voňavý pytlíček, který dejte do skříně, kam budete dávat své oblečení. To vám bude pěkně vonět. Někdy se totiž stává, že oblečení načichne nábytkem, které může být v hotelu hodně dlouho, a proto má specifickou vůni.

4. Přirozený úsměv

Fotíte se, ale z nějakého důvodu se vám nechce smát? Pokud použijete jen ústa, může to vypadat velmi nepřirozeně. Použijte i oči! Zkrátka se smějte i s nimi a budete vypadat mnohem lépe.

5. Dokonalé lívance

Také máte jednou lívance tenké, pak zase tlusté a nejste schopni odhadnout množství těsta? Na to mám skvělý trik. Dejte těsto do prázdného obalu od kečupu. Už nikdy málo či moc těsta! Všechny lívance budou stejné.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz