Hlavní obsah

Alena Schillerová boduje, je vtipná a trendy jí nejsou cizí. U voleb bude sklízet úspěch

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Bývalá ministryně financí vsadila na moderní prostředky dnešní doby a objevila se na Tik Toku, kde sdílí videa z politického prostředí. Lidé jsou na její straně.

Článek

Když se šedesátiletá seniorka objeví na sociálních sítích, je to většinou pro všechny faux pas. Ale Alena Schillerová vyvolala mnohem větší reakce. Samozřejmě se jí většina na začátku vysmívala a hejtů bylo pod jejími videy víc než dost. Některé byly sprosté, jiné řešily politické pozadí a pár bylo podporujících.

V poslední době se ale videa Aleny rapidně zlepšily. Nevíme, zda si je vymýšlí sama nebo na to má své lidi, ale aktuálně patří k oblíbeným tvůrkyním.

Její poslední trendy video má přes půl milionu zhlédnutí a sklízí velký úspěch. Video, které je plné rýmů na téma Sněmovny „Tu dolní komora, tu místní gomora, tu šneky, tu vládní fleky,…“ pobavilo i ty, kteří nemají Schillerku a stranu ANO v oblibě.

Dokonce má ještě oblíbenější video a to nese název Největší lži Fialy. Tento marketing, zdá se, funguje a jistě přinese ovace i v době voleb. Uvidíme, zda své straně přinese body navíc u voličů, ale vsadím se, že ano.

Byla jsem dokonce svědkem toho, jak někteří lidé, kteří s jejími názory nesouzní, video sdíleli nebo se nad ním minimálně smáli a uznali, že je opravdu velmi vtipné.

Alena Schillerová je vtipná, lidská, empatická a dokáže si ze sebe udělat srandu. A tak to má být. Já s ní nesouhlasím ve všech směrech, to ani náhodou, ale neznamená to, že ji budu nesnášet a dokážu uznat, kdy se někomu něco povede.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz