Hlavní obsah

Anesteziolog zneužíval ženy při císařském řezu, nyní čeká na rozsudek. Jaký trest si zaslouží?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pexels

Měl na starost podávání anestetik a zašívání žen po císařském řezu. Za závěsem ale dělal jiné ohavnosti. Jak byste potrestali takové zrůdnosti?

Článek

Dvaatřicetiletý Brazilec Giovanni Quintella Bezerra pracoval jako anesteziolog v nemocnici v Rio de Janeiru. Vypadá jako neškodný muž, který ale z nepochopitelných důvodů podával pacientkám vysoké dávky sedativ. Přišla na to jedna ze sester, a protože to personálu přišlo podezřelé, nainstovali na operační sál skrytou kameru. To, co na ní viděli, je šokovalo.

Na videu se Giovanni ukájí nad pacientkou. Nebyla to zřejmě první žena, na které vykonal takový zločin. Okamžitě byl zatčen, dostal zákaz vykonávání lékařské péče a byl obviněn ze znásilnění. Video ze sálu uniklo na internet a kolovalo po sociálních sítích.

Anesteziologa prozradilo právě ono velké množství sedativ, které používal, jinak by se to možná po dlouho dobu nikdo nedozvěděl.

Dokonce tyto zvrhlosti prováděl i v přítomnosti lékařů, kteří samotný císařský řez prováděli. Obličej měla ale pacientka oddělení plentou, proto lékaři neviděli, co tam dělá. Doslova je na videu vidět, jak Brazilec vkládá do úst ženy svůj penis. Uspokojoval se takto celých deset minut a bůh ví, na kolika ženách dohromady. Než se lékařům podařilo čin natočit, nějakou dobu to trvalo. Nešla jim totiž umístit skrytá kamery, pomocí které se chtěli dozvědět, co stojí za jeho podezřelým chováním. Podařilo se to až na třetí pokus.

Brazilec čeká na rozhodnutí o trestu. Jak byste ho potrestali?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz