Hlavní obsah

Cenu za nejošklivější nohy Česka získává Lela Vémola. Halux a malé boty jsou velmi neatraktivní

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Manželka zápasníka Karlose Vémoly se pyšní četnými plastickými operacemi. Možná by měla popřemýšlet také nad operací chodidel. Nedá se na to totiž dívat.

Článek

Ti, kteří Lelu sledují, se dělí na dva tábory. První milují to, jak vypadá a druzí to přímo nesnášejí. Ať už jde o extrémně zvětšené rty a prsa, nepřirozeně dlouhé nehty, platinové blond vlasy, umělé řasy nebo její styl oblékání, ani Lela se nezavděčí všem. Kritiku sklízí také za svůj nos, který se k ní prý vůbec nehodí a už neví, co by si nechala předělat.

Foto: Instagram Lely Vémola (lela_ceterova_official)

Nohy Lely Vémola

Čím více umělá, tím hezčí?

Zajímavé je zamyšlení nad tím, proč to vlastně dělá. Nelíbí se sama sobě, tak se snaží za každou cenu předělat každý kousek na svém těle? Nebo se chce zalíbit svému muži Karlosovi Vémolovi, který tvrdí, že čím je žena umělejší, tím spíš se mu líbí? Ať je to tak či onak, rozhodně se Lela rozhodla vydat extrémní cestou, během které si pravděpodobně ani neuvědomuje, jaké následky může mít.

Nedávno si nechala zmenšit své rty, s čímž sklidila velký úspěch u svých sledujících. Bohužel jí to moc dlouho nevydrželo a vrátila se zpět ke své velké puse.  Jedna z Leliných sledujících přidala komentář pod video, kde si nechává rty opětně zvětšit: „Nenechala jste si schválně nedávno ten vrchní ret zmenšit? Myslím že vás to zjemnilo více než to co máte teď.“ Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Lela odvětila: „Áno dávnejšie som si to nechala zmenšiť, ale necítila som sa v tom dobre. Zostarovalo na to. Myslím si, ze nato mam ešte hromadu času.“

Pod touto fotkou přistál komentář od jedné sledující: „Vždy mi udrie do oka ten hallux - to by som asi riešila vie to byť veľmi bolestivé.“

Odpověď Lely Vémola: „Nie som dokonalá. Máme to v rodine dedičné. Operačné sa to stejne po čase vracia takže tak. Áno je to bolestivé. Ale žijem a som tu. Sú dôležitejšie veci, ako hallux.“

Nejohavnější nohy století

Možná, že její svatba byla svatbou století, stejně tak se může pyšnit titulem nejošklivější nohy století. Nerozumím tomu, proč, když na sebe tolik dbá a záleží jí na vzhledu, se nevěnuje také svým nohou. Ano, pedikúru má zvládnutou, ale vzhled jejích zdeformovaných prstů i celých chodidel je do nebe volající. Jako by to neviděla, když své nohy neustále vystavuje v otevřených pantoflíčkách.

Soudnost ji chybí tedy i v takové banalitě, přitom je to její vizitka. Navíc si neumí vzít ani padnoucí boty s ideální velikostí. Z nepochopitelného důvodu volí menší boty a prsty se jí proto do bot ani nevejdou. Vypadá to potom spíše jako zvířecí drápy než lidské prsty. Tohle není přitažlivé ani trochu a možná by tomu trochu měla věnovat pozornost, když už se snaží být „luxusní ženou“.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz