Hlavní obsah
Astrologie

Co čeká ohnivá znamení na podzim: Berani budou mít štěstí v lásce a Střelce potrápí pracovní trable

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Zabývám se astrologií a podívala jsem se na zoubek ohnivým znamením, která se vyznačují největším temperamentem. Podzim pro ně vypadá zajímavě.

Článek

Lev bude bojovat s únavou

Lvi na začátku podzimu pocítí také podzimní únavu. Neměli by to brát na lehkou váhu a měli by se věnovat sami sobě. Odložit věci, které nehoří, a prioritizovat sami sebe. Dopřejte si relax, zdravou stravu a hlavně dostatek spánku. V práci se neuhoňte, a i kdyby to mělo znamenat, že budete mít méně peněz, zdraví je přece důležitější. Pokud toto zvládnete, budete odpočatí a připravení se do pracovních povinností zase pustit naplno se 100% výkonem. Zpomalte a průběh podzimu si hezky užijte. I když jste letní typy a na podzim se netěšíte, najděte si na něm to hezké. Knížky, horký čaj, barevné listí, kaštany, dobrá káva s dortem, odpočinek na gauči, procházky v přírodě nebo podzimní výletování. Je to takové perfektní období, abyste objevili nějaký nový koníček. Může to být vyšívání, keramika, společenský tanec, vaření, psaní, běh nebo cokoliv jiného. Soustřeďte se na sebe!

Beran zažije pravou lásku nebo podzimní nezávazné vzrušení

Ne nadarmo se říká – neštěstí ve hře, štěstí v lásce. Rozhodně vám nedoporučuji si tento podzim vsadit nebo hrát o peníze, protože byste mohli o všechno přijít. Hvězdy jsou vám nakloněny v lásce. Ať už jste, nebo nejste sami, dotkne se vás to. Pokud jste zadaní, váš vztah se utuží a přijde nová jiskra, která váš vztah posune na novou úroveň. Pokud jste single, můžete se těšit na novou osobu ve svém životě. Může tam zůstat dlouho, nebo jen krátce, to už záleží na vás a na tom, co hledáte. Jisté ale je, že si s někým sednete víc, než čekáte a bude to sakra stát za to. Až to přijde, věnujte tomu vše! Buďte ale obezřetní a nenechte se láskou ošálit, vše nemusí být bráno s dobrým úmyslem.

Střelce překvapí problémy v práci

Střelci budou bojovat v práci. Pokud už problémy máte a je jedno, jestli jsou vztahové nebo výkonnostní, bohužel se jich ani v tomto ročním období nezbavíte. A jestli žádný problém nemáte, pravděpodobně přijde. Nemusí se jednat o nic vážného, co by mělo dlouhého trvání, ale to už bude záležet na vašem počínání. Pokud jste si plánovali žádat o zvýšení platu, raději to teď odložte, protože byste neměli moc pádných argumentů. Radím vám dobře. Jakmile pocítíte, že je problém dlouhodobý a vy si s ním nevíte rady, navíc vás ovlivňuje už i v osobním životě anebo po zdravotní stránce, nemá smysl v práci zůstávat. Udělejte radikální krok a odejděte. Však si najdete něco jiného. Lepší než zůstat a vyhořet. Letošní podzim tedy věnujte tahu na branku v práci!

Anketa

Zajímá vás předpověď i pro ostatní znamení?
Ano
100 %
Ne
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 23 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz