Hlavní obsah
Umění a zábava

Eliška a Damián není takový propadák, jak se zdá. Mně se třeba líbí a nejsem rozhodně sama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Seriál Eliška a Damián je aktuálně asi nejdiskutovanějším pořadem v televizi. Dostává ostrou kritiku, ale opravdu je to tak, jak se píše na internetu?

Článek

První díl seriálu Eliška a Damián vidělo přes 809 tisíc diváků. Očekával se velký zájem, vzhledem ke kampani, kterou televize Prima na tento seriál připravila. Všichni očekávali něco jedinečného a něco, co u nás ještě není. Bohužel se seriál setkal se špatnými recenzemi a hodnoceními. Ale je to opravdu na místě a jak moc je to objektivní?

Lidé rádi kritizují, takže jakmile se jim něco nelíbí, mají v oblibě to psát do diskuzí, do článků a obecně na internet. Jakmile je ale něco, co se jim líbí – mlčí. A tam je onen kámen úrazu. Z internetových hodnocení to vypadá, že se seriál líbí jednomu procentu diváků a zbytek jej považuje za frašku a dno televizního vysílání.

Nemám se seriálem problém

Já například patřím mezi lidi, které tento seriál absolutně neuráží a nevidím na něm nic špatného. Všichni řeší, že do toho Emma Smetana šla jen proto, že si chce vydělat. Aha a kdo do seriálu nejde kvůli penězům? To je normální, že lidé chtějí za svou práci zaplatit, takže za to bych ji rozhodně nekritizovala. Kolik z vás by na to mělo odvahu?

Spousta lidí nepřeje úspěch nikomu druhému, než jsou oni sami a tak napíšou ošklivé komentáře jen proto, aby se jim udělalo dobře. A to je případ většiny lidí. Protože pokud se mi něco nelíbí, tak to přepnu, vyberu si něco jiného a absolutně neřeším, co bude se seriálem dál. Proč to tolika lidem leží v žaludku? Nemají co na práci?

Lidé svůj pravý názor raději zatají

Je také pravda, že se lidé bojí mít jiný názor. Takže jakmile se objeví někdo, kdo by měl seriál náhodou rád, rozhodně si to nechá pro sebe, než aby do sebe nechal rýpat a urážet. A tak je to se vším, například v politice. Pokud někdo volí Babiše, Fialu, Pekarovou nebo kohokoliv jiného, často si to raději nechá jako své tajemství, než aby poslouchal řeči zarytých odpůrců, kteří je za jejich volbu budou hodnotit. Tak to prostě chodí.

Takže zapomeňte na to, že se na seriál nikdo nedívá a všem přijde hrozný. Není to tak, je to zkreslená představa. Navíc nejsem sama, komu seriál nepřijde nijak hrozný a naopak je baví. Stačilo se zeptat v okolí a bylo jasné, jak to je.

Upřímně se nad nenávistnými hodnoceními bavím a spíš mě rozesmívají a úplně stejně to dle mého názoru mají herci a všichni, co se na tvorbě seriálu podíleli. Jim jde o čísla, která očividně mají. Jen si počkejme na výsledky dnešního dílu. Vsadím se, že většina lidí se bude dívat.

Zdroj: Novinky

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz