Hlavní obsah
Krása a fitness

Hit letošního jara a léta: S mléčnými nehty budou vaše ruce vypadat dokonale

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels: cotton bro

Říká se, že ruce jsou naší vizitkou a že na nich hodně záleží. Pokud preferujete jednoduchost, eleganci a čistotu, mám pro vás tip na letošní nehtový trend.

Článek

Letos je trendy minimalismus – jednoduché, nenápadné a neutrální barvy, ze kterých čiší čistota a decentnost. Pokud hledáte nehtový design, který se vám bude hodit ke všem outfitům i barvám a na všechny příležitosti, sáhněte po mléčných nehtech. Jejich odstín se může lišit, nejčastěji ženy volí od růžové přes béžovou až po transparentní skleněnou.

Vaše nehty, ale hezčí

Možná se bojíte malé výraznosti, ale nebojte. Nebude to vypadat, jako kdybyste na nehtech neměla nic. Budou to vaše nehty, jen hezčí. Lehce zbarvené a krásně lesklé. Bude to upoutávat pozornost právě tím leskem. Díky takovému designu si můžete dovolit výraznější doplňky, jako jsou prsteny, náramky nebo třeba klidně zůstaňte bez veškerých doplňků. Bude to působit nahým, ale zároveň přirozeným dojmem.

Tento trend si oblíbily i mnohé celebrity jako udavačka trendů Hailey Bieber nebo i princezna Kate, královna ikonických elegantních modelů.

Mléčné nehty budou vypadat dobře v krátké i dlouhé formě, proto pokud máte ráda dlouhé nehty, ale bojíte se výstřednosti, vsaďte na skleněnou mléčnost. Výhodou je, že tento styl můžete krásně kombinovat s veškerými barvami a nebude se to tlouct.

Důležitá je úprava

U mléčných nehtů je třeba dbát na čistotu a úpravu, protože je na nich vše vidět. Takže si každý večer před spaním udělejte rutinu – zkontrolujte, zda nemáte špínu za nehty a případně ji odstraňte. Také pečujte o nehtovou kůžičku pomocí speciálních olejíčků a krémujte si ruce. Není nic horšího než záděry a suchá kůže na rukách, tím byste to zkazila.

Nebojte se, mléčné nehty teď dlouho nevyjdou z módy a pokud by to na vás byla nuda, vždy můžete přidat lehký třpyt či sem tam nějaký malý kamínek. Stále to bude vypadat dobře.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz