Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jedna rada do života pro každého: Smrdíš? Používej deodorant

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Je léto, potíme se, je to normální. Ale svým smradem není třeba obtěžovat ostatní. Naučím vás, proč je dobré takový deodorant používat. Zapište si to jednou provždy.

Článek

MHD se v létě stává noční můrou

Léto je opět tu a všichni máme radost. Ale k tomu patří i nepříjemné pocení, které je naprosto běžné a lidské, ale pokud neregulujete zápach, je to velmi nekomfortní pro vaše spolucestující.

V případě, kdy chlap v tramvaji zvedne ruku a objeví se propocené koláče a chlupaté podpaží, možná by to porazilo i statného člověka. Ten smrad se totiž nedá vydržet! Proboha! Vždyť to musíte cítit také a měli byste se chtít cítit v pohodě a být ohleduplní i k ostatním. Kupte si deodorant a používejte ho!

Šetrné k přírodě

Dnes už seženete přípravky, které vám nic neudělají, protože jsou vyrobené na přírodní bázi, nezacpávají potní žlázy a nedostanete do sebe žádné škodlivé látky. Nebojte se tyto produkty použít i několikrát za den, pokud víte, že se potíte opravdu hodně.

Nadměrné pocení může být i nemoc

Možná, že patříte k lidem, kteří se potí tak moc, že to nezvládne zkrotit žádný deodorant ani antiperspirant. Není za co se stydět, jen je potřeba to řešit. Jestli máte pocit, že se potíte více než ostatní nebo jste dokonce cítit víc než ostatní, není žádná ostuda si s tím dojít k lékaři. Příčinou totiž může být nějaký zdravotní problém, který je třeba vyřešit.

Nečekejte na to, až vám to někdo řekne a vy se budete cítit nepříjemně. Snažte se to vyřešit a neotravovat svým zápachem život ostatním.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz