Hlavní obsah
Umění a zábava

Lucie Vondáčková exceluje jako herečka. V Ulici hraje fenomenálně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikipedia/David Sedlecký/Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

Nejen zpěvačka, ale teď už i úspěšná herečka. Lucie Vondráčková září a postava Soni v nekonečném seriálu Ulice jí sedla jako ulitá.

Článek

Pravdou je, že herecká dráha Lucie Vondráčkové má poměrně dlouhého trvání, její výkony ale většinou nestály za nic. Nyní se to změnilo a Lucie možná dozrála do opravdu dobré herečky.

Aktuálně se totiž objevuje ve veleúspěšném seriálu Ulice, který je vysílán každý všední den na televizní stanici Nova. Zpočátku to vypadalo, že postava Soni bude v podání Vondráčkové tragická. Opak je ale pravdou a perfekcionistická Soňa jí velmi sedí. Sice nehraje milou a moc oblíbenou osobu, o to víc jí to možná sedí.

Možná Lucii znáte jako miloučkou a příjemnou osobu, ale jak je vidět, dokáže ze sebe vymáčknout i pěknou megeru. Tu, která ví všechno nejlépe, s nikým se nemazlí a rozhodně se nikoho neptá na názor.

Soňa ale řeší i rodinné problémy, jako je rozvod, nešťastný vztah se s svým synem a kompenzování intimních potřeb se svým kolegou. Navíc má na pracovišti hlavní sokyni Magdu, se kterou se příliš nemusí a které už několikrát zavařila. Ráda by se viděla na pozici ředitelky školy, kterou aktuálně vykonává její dobrá kamarádka. Jak už známe Soňu, za dobrou pracovní pozici se klidně bude bít a má na ni velmi políčeno.

To, že Vondráčková je teď na vrcholu své herecké kariéry, potvrzují i diváci, kteří ji v Ulici milují. Jedna uživatelka napsala pod příspěvek na sociální síti Instagram: „Jen ať hraje dál, prostě má takovou roli. Lucka je výborná herečka.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz