Hlavní obsah
Umění a zábava

Mareše už nikam nezvěte. Za sledovanost to nestojí, akorát si to odmoderuje sám

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikipedia/Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International/David Sedlecký

Zvát Leoše Mareše do různých show, rozhovorů a soutěží není dobrý nápad. Převezme totiž roli moderátora a tomu opravdovému nedá šanci. Neumí se ovládat.

Článek

Kde se Mareš objeví, tam se očekává sledovanost. Opravdu to tak je, ale stojí to za ponížení moderátora? Leoše buď zbožňujete, nebo nesnášíte. To tak je, zejména ve chvíli, kdy má jako známá osobnosti velké množství sledujících. Konkrétně u Mareše je to 1,2 milionu lidí, samozřejmě se v takovém množství lidí nemůže zavděčit všem. Ale někdo tvrdí, že se změnil v poslední době, sláva mu stoupla do hlavy, vidí jenom peníze a chová se arogantně.

Jak ponížit moderátora

Jakmile se slavný moderátor objeví v nějaké show, strhne se mela. Hlavně proto, že on je ten člověk, který se neumí udržet a po pár minutách přebírá roli moderátora. Možná to dělá nevědomě a jedná se o pracovní deformaci, ale asi to není úplně příjemné těm, kteří danou show moderovat mají. Sice to vypadá, že se smějí, ale v hloubi duše se musí cítit poníženě.

Jak jsme mohli vidět v minulosti, Leoše pozvali do AZ kvízu nebo show Na Lovu a já se ptám proč? Opravdu si myslí, že je tak chytrý? Nebo jde o pouhá čísla? Hádám, že to první.

Nerozumím fanynkám, které jsou starší a na jeho koncertě zpívají v první řadě. Nechápu, co na něm vidí. Ano, je to celkem pěkný chlap a dál? Jít na koncert někoho, kdo ani neumí zpívat a neumí dodržet ani termín JEDNOHO slíbeného koncertu, je celkem zvláštní.

Samozřejmě proti gustu nic nemám, ale zajímal by mě důvod těch, co ho tak žerou a myslí si, že je super.

Moderátor roku?

Abych nebyla jen zlá, musím uznat, že svou práci dělá dobře a občas umí být i vtipný. Moderátor je dobrý a je dobře, že se toho drží. To, jak si nechává platit za reklamu šílené peníze, je druhá věc, ale to je vedlejší.

Někde jsem slyšela, že je to nejlepší moderátor v Česku. S tím tedy musím nesouhlasit, pár se jich najde, kteří mu mohou konkurovat. Co takový Libor Bouček nebo Ondřej Sokol?

Anketa

Máte rádi Leoše Mareše?
Ano, moc!
29,3 %
Měl/a jsem ho rád/a, ale teď už moc ne
8,6 %
Ne, vůbec
19,2 %
Je mi jedno
40,9 %
Neměl/a jsem ho rád/a, ale teď už ano
2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 198 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz