Hlavní obsah
Umění a zábava

Miley Cyrus vyhrála svou první Grammy: Přišla polonahá, pokrytá špendlíky a s květákem na hlavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay

Cyrus čekala na Grammy jako na smilování. A konečně se na ní usmálo štěstí a získala svou úplně první Grammy v životě. To bylo překvapení, její outfit ne.

Článek

O jedno z překvapení večera na galavečeru předávání cen Grammy se postarala herečka a zpěvačka Miley Cyrus. Konečně totiž získala svoji první Grammy, a to za skladbu Flowers (kategorie Nahrávka roku a Nejlepší sólový popový výkon). Cenu převzala od zpěvačky Mariah Carey.

Miley Cyrus na večeru dokonce vystoupila, do písně zakomponovala i větu „Já jsem vyhrála svou první Grammy“ a v projevu zapomněla dodat, že málem přišla pozdě a zmeškala by ten nejlepší okamžik ve svém životě – uvízla totiž v dopravním kolapsu, který způsobil déšť, který Los Angeles velmi trápí.

Outfit tvořil minimum látky a účes upoutal ještě větší pozornost

Miley nepřekvapila ve chvíli, kdy zapomněla zmínit, že doma nechala spodní prádlo.. na akce ráda chodí polonahá a tentokrát to nebylo výjimkou. Navíc zvolila velmi nevšední účes. Zpěvačka je známá pro extravaganci, upoutávání pozornost výrazným make-upem, výstředním chováním nebo změnou barvy vlasů a jejich střihem.

Šaty od Maisona Margiela připomínaly gladiátorskou dobu – byly zlaté, tvořené připínacími špendlíky a odhalovaly velké množství kůže. Boty byly značky Christian Loubotin. Překvapující byl retro účes, který připomínal vlasy Dolly Parton. Pozornost rozhodně upoutala, jen se nabízí otázka, zda je takový outfit na tak prestižní akci vhodný.

Nenechte se ale zmást — tohle byl jen jeden z pěti outfitů, které Miley během večera přeevedla. Je to opravdová mistryně v převlékání.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz