Hlavní obsah

Myslivcová se rozvádí. Sedm let žila ve lži a nyní se jí život otočil vzhůru nohama

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Sociálními sítěmi otřásla zpráva známé influencerky, která na svém Instagramu se zdrcujícím tónem v hlasu přiznala, že její vztah, který se zdál být nesmrtelný, zkrachoval.

Článek

Méně známá influencerka z dvojice sester, Natálie Myslivcová, oznámila na sociálních sítích, že se bude rozvádět. Důvod neprozradila, protože dle svých slov nechce nikoho špinit a ztrapňovat na veřejnosti, ale řekla, že žila sedm let ve lži a že jí manžel celou dobu lhal do očí.

Spolu mají dvojčata, kluky, a holčičku. Vypadaly jako šťastná rodina, kterou nikdy v životě nic nerozdělí, ale jak můžeme vidět, život se může obrátit vzhůru nohama ze dne na den. Natálie vypadá a vystupuje jako klidná hodná maminka, která je stoprocentně rodinný typ a pro svou rodinu by udělala vše. To dokazuje i její starost o své děti, pořádané narozeninové oslavy a i jejich svatba, která se konala před rokem, nasvědčovala tomu, že se milují až za hrob.

Jak je tomu dnes již zvykem, rozvody jsou časté hned po svatbě a zde nám manželství vydrželo 2 roky. Vypadá to, že mezi sebou řešili spory delší doby a nyní přišla Natálie s vyjádřením, nepůsobí to jako nerozmyšlený výkřik do tmy, ale jistá věc.

Diskuzní fóra toto téma okamžitě zaplavilo a lidé začali spekulovat. Objevilo se i pár těch, kteří tvrdí, že vědí, oč jde, protože na oba dva mají vazby. Mezi údajnými důvody byly podvody a dluhy, na druhé straně brutální nevěra a těhotenství s milenkou manžela Myslivcové, Marka Mikulenky. Jedná se pouze o domněnky, co je opravdovou příčinou, vědí pravděpodobně jen oni dva.

Byli opravdu šťastným párem, u kterých by nikdo nepředpokládal, že skončí takto tvrdě a najednou. To jen ukazuje, že nikdy nevíme, co se může stát a že jistotu nemáme v ničem. Pro Natálii jsou nyní důležité děti, o které se bude chtít co nejlépe postarat a zařídit jim šťastný život. Hodně štěstí!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz