Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nejhroznější smrt: Colin Scott se uvařil zaživa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Než zemřel, trápil se šílenou bolestí. Byla to bohužel jeho chyba, protože šel tam, kam neměl i přes výstrahy.

Článek

Colin Nathaniel Scott oslavil 23. narozeniny a těch dalších už se nedožil. Ten rok totiž zemřel a já bych vám ráda odvyprávěla proč a jak.

V roce 2016 se vydal Colin se svojí sestrou do yellowstonského parku. Milovali oba přírodu a těšili se, jaké krásné chvíle spolu v přírodě zažijí. Začalo to skvěle a oba byli ze svého výletu nadšení. Blížil se ale osudný moment.

Nejvíc oba sourozence zaujaly místní laguny, které přímo vybízely k ochlazení. Colina napadlo, že by se mohli trochu zchladit. Chvíli se brodili krajinou a najednou se před nimi objevilo krásné jezírko, ve kterém se už Colin viděl. U jezírka se nacházelo spoustu varovných značek a cedulí, které upozorňovaly na vodu. Jenže v okolí bylo více lidí, a tak sourozence nenapadlo cedule řešit, navíc si mysleli, že jsou tam jen na oko. To byla ale velká chyba.

Colin se přiblížil k jezírku a rozhodl se, že vyzkouší teplotu vody. Postavil se na jednu nohu a druhou chtěl ponořit do vody, plánoval tam dát jen špičku prstů. Bohužel mu stojící noha podklouzla a on do vody spadnul celý.

Nebylo to žádné jezírko, ale horký pramen a voda dosahovala 100 stupňů. Začal se vařit zaživa a než stihl někdo něco udělat, jeho tělo se celé rozpustilo, takže z něj nezbylo vůbec nic. Na místo sice druhý den dorazila technika, ale bylo pozdě.

Celý incident natáčela jeho sestra na mobilní telefon, která tak jeho smrt viděla v přímém přenosu. Ponaučení zní – čtěte cedule a berte je vážně, nejsou na daných místech jen tak pro srandu.

Neustále během cestování nejen po Česku si všímám toho, jak lidé ignorují varovné cedule a lezou na místa, kde nemají co dělat. Často se jim to vymstí jako Colinovi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz