Hlavní obsah
Umění a zábava

Nespravedlivá StarDance: Netalentovaný Maršálek se drží, kdežto dobří tanečníci vypadávají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Česká televize

Donedávna byla televizní soutěž StarDance považována za seriózní a spravedlivou. Dnes už to pokulhává a nerozhoduje talent ani kvalita tance.

Článek

Čtvrtá řada taneční televizní soutěže StarDance, která je vysílaná Českou televizí, je považována za jednu z nejlepších. Je tu sice pár silnějších kousků, ale z nikoho nám nespadla brada. Mašková, Kubelková a Adamczyková – tři známé osobnosti, na které je radost se koukat.

Naopak takový cukrář Maršálek se spíš valí jako medvěd a jeho pohyb nemá s tancem nic společného. Je milý a sympatický, ale to není to, co by ho mělo udržet v soutěži. Bohužel se to ale počítá a mnohem lepší tanečníci, jako byl Prachař nebo Chýlková vypadli před ním.

Eben je rozhodně považován za jednoho z nejlepších moderátorů, které u nás máme, ale je na pováženou, zda už není příliš starý a jeho vtípkům se nuceně směje jen hrstka lidí. Za to na Terezu Kostkovou je radost pohledět a je profesionálkou každým coulem.

Nejlépe si zatím z párů vede Eva Adamczyková, která velmi překvapila a i přes svou klučičí postavu a styl vede v bodové tabulce a její tance s partnerem jsou hodnoceny s přehledem nejlépe. V sobotu večer jim porota také udělila první bodové hodnocení s číslem 10.

Těžko říct, zda by tato soutěž neměla být hodnocena spíše porotou než diváky. Chápu, ČT potřebuje peníze a diváky zapojit, ale možná by výsledky byly spravedlivější a věrohodné.

Pokud v příštích dílech vypadne někdo z favoritů, není o čem přemýšlet a objektivnost rozhodně jde stranu. Kde jsou doby, kdy zářili vítězové jako Vojtek, Doležalová, Piškula nebo Dvořák.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz