Hlavní obsah
Umění a zábava

Peče celá země: Nudný pořad pro hospodyňky v hlavním vysílacím čase

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels

Kulinářský pořad Peče celá země je super pro důchodce, ale zajímal by mě důvod, proč ho veřejnoprávní televize umístila do hlavního vysílacího času.

Článek

Krásné prostředí zámečku Bon Repos, amatérští soutěžící, kteří se mají všichni šíleně rádi a plytký humor plus pečící výzvy, které je nereálné zkoušet doma – tak bych shrnula pořad Peče celá země.

Gastronomických pořadů je přehršel, od komerčního Masterchefa přes Tescoma s chutí až po Prostřeno. Česká televize nesmí být pozadu, proto si vybrala Peče celá země, která je plná amatérů a má budit dojem milého nepřísného přístupu od porotců.

Musím přiznat, že to není můj šálek kávy. Ráda vařím, ale tohle mě vážně nebaví. Mohla bych vědět, proč dostal pořad hlavní vysílací čas, a ještě v sobotu? Možná se zvýšila sledovanost z důvodu přítomnosti účastníka Stardance – Maršálka neboli medvěda (to nemá být urážka).

Bavila mě celkem i první řada, ale jak tomu tak bývá, můžeme se těšit tak cca na 10 řad, které bude Česká televize vysílat pravidelně, dokud se na to budou lidé dívat. Příště se ale přimlouvám za jiný čas a hlavně jiný den. Děkuji.

Je pravdou, že recepty, které se v pořadu objevují, jsou naprosto z velké části nepoužitelné a člověk by se do nich neměl ani pouštět…

Poznámka: Článek je tvořen subjektivními názory autorky, které nemají nikoho urazit ani poškodit. Pokud se mnou souhlasíte, nebo jste proti, můžete se vyjádřit v komentářích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz