Hlavní obsah
Lidé a společnost

Princezna Kate se ztrácí před očima. Trpí snad nějakou nemocí, kterou skrývá?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikipedia/ This file is licensed under the United Kingdom Open Government Licence v3.0

Členka britské královské rodiny, princezna Kate, je snad jednou z nejoblíbenějších osob. Je módní ikonou, která udává směr a trendy. V poslední době je ale tak hubená, že se o ni nejen fanoušci bojí.

Článek

Princezna Kate má fantastickou postavu, o tom není ani pochyb. Svou siluetu umí obléknout tak, že z ní nemůžete ani odtrhnout oči. Po třech dětech vypadá, jako kdyby nerodila a nejedna žena jí závidí.

Je příliš hubená

Jenže v posledních měsících mají o princeznu fanoušci strach. Je velmi velmi hubená a oblečení na ní visí. Začíná to vypadat nezdravě a všímají si toho i média, kteří ji sledují na každém kroku. Spekuluje se o tom, jestli nemá nějakou nemoc, kterou se jí daří tajit.

Nejčastěji se mluví o poruše příjmu potravy. Kate prozradila, že trpí na extrémní ranní nevolnosti, čímž pravděpodobně myslí, že v sobě neudrží žádné jídlo. To zažívala ještě ve větší v míře v době, kdy byla těhotná a nyní se jí to vrací. Je to příčina její nízké váhy a vyloženě vyhublé postavy?

Nátlak ze strany společnosti i rodiny

Být neustále svázaný pravidly a muset se řídit přesně danými konvencemi musí být náročné. Možná to Kate už přestává zvládat a její psychika na tom nebude nejlépe. Fotografové jsou všude, nemá žádné soukromí a očekává se od ní určité chování a fakt, že nesmí vyjít ze zajetých kolejí, může být lehce frustrující.

Princezna Kate se nikdy netajila tím, že je zarytá sportovkyně a je velmi aktivní, takže pokud začala hodně sportovat, není divu, že je tak hubená.

Na veřejnosti jí to vždy sluší a usmívá se, takže člověk ani nepozná, že by ji mohlo něco trápit. Doufám, že ne, protože je to jedna z nejlepších a nejinspirativnějších členů královské rodiny

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz