Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Sražený svetr nebo studená večeře aneb co hravě vytočí naše muže do běla

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Někteří muži mají takovou představu, že žena by se měla starat o domácnost a to dost dobře. A pokud není vše do puntíku, je zle. Pokud chcete být dobrou bydlenkou, dejte si na toto pozor.

Článek

O velikost menší svetr

Co chlapa dokáže dokonale vytočit je, když přijde o svůj oblíbený kousek oblečení. Jednou jsem omylem vyprala kašmírový svetr na 60 stupňů a asi si dovedete představit, co to udělalo. Vyndala jsem svetr jako pro miminko, bylo to tak malé. Šla jsem s tím za svým chlapem a dostala jsem neuvěřitelně vynadáno a měli jsme dva dny tichou domácnost. Od té doby jsem poučená a když se něco takového stane znovu nebo třeba něco obarvím, prostě mu to neřeknu. Je to pro mě lepší, než poslouchat, jaká jsem nemožná. Použiju to pak jako hadr na uklízení.

Studená večeře

Někteří muži si potrpí na teplé večeře, ale nerozumí tomu, že to není vždy možné. Máme omezený čas, staráme se o děti, nakupujeme, uklízíme a také máme svůj život, takže to občas vyjde tak, že se budete muset smířit s chlebem a pomazánkou. Jednou týdně to přece není žádná tragédie a pokud pro někoho je, může si vlastní teplou večeři obstarat sám.

Nedokonale utřený prach

Obecně nemám ráda muže, kteří chodí s bílou rukavičkou a hledají každé smítko prachu. Ale divili byste se, kolik takových je. Samozřejmě je špatný i opačný extrém a to když dělají bordel všude a je jim jedno, že žijí v prasečinci. Ale pořád je lepší, když vám dá muž pokoj, než když vám nadává za každou malichernost, co se týká úklidu. A největší vrchol je, když ani sám nechce pohnout prstem a vyžaduje to jen po své ženě, která neví, kam dřív skočit. O domácnost by se měli starat oba a není od věci, když chlap také občas pomůže.

Nedostatečný přehled o příjmech

Pokud si žena nevydělává sama anebo je na mateřské, nezbývá jí nic jiného, než se nechat živit chlapem. Ti tu jsou přece od toho, aby vydělávali peníze, ne? Zvlášť v době, kdy se my staráme o malé děti. Je to v pořádku, když vám poté dá muž na jídlo nebo jiné potřeby. Ale nejhorší je, když vyžaduje účtenky a kontroluje každou položku, co kdyby náhodou tam bylo něco, co vůbec nepotřebujete a co byste mohla sehnat levněji? To si potom my ženy připadáme hrozně. V takovém případě si troufám říct, že se vytratí ženy důvěra a je to i velmi nepřitažlivé.

A co spolehlivě naštve vaše muže?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz