Hlavní obsah
Umění a zábava

Tyto fotky obletěly svět: Nejpopulárnější fotografie vás dojmou i naštvou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Je zajímavé vidět, co dnes nás, lidi, upoutá nejvíc. Podívejte se, které fotky nás zaujaly na maximum a sesbíraly největší počet likes. Některé vás možná překvapí.

Článek

Bylo vybráno pět velmi oblíbených fotografií, které si vysloužili miliony lajků a velkou pozornost z celého světa. Hádejte, budou mezi nimi zvířata, příroda, sport, celebrity nebo cestovatelské fotky? Nejpodivnější je druhé místo!

5. Messi s trofejí v letadle

Oblíbenec Messi, letadlo a trofej. Je lepší kombinace? Není, to dokazuje tato fotka, která si získala obdiv téměř 42 mil. fanoušků! Takový úspěch snad zvládne jen on.

4. Ronaldo a Messi spolu

Co se stane, když spojíte dva nejpopulárnější fotbalisty v historii a uděláte jim fotku? Způsobíte kalamitu srdíček, protože dva fotbalisti jsou více než jeden. Navíc jde o propagaci světoznámé high-end značky Louis Vuitton. Fotka má luxusní vibe a působí zkrátka skvěle, to dokazuje počet likes – fotka nasbírala téměř 42,5 mil. liků! Líbí se vám také?

3. Messi a jeho miláček

Sportovci jsou obecně oblíbenými osobnostmi a fotbal je jeden z nejoblíbenějších sportů, takže se nemůžeme divit, že se na třetím místě objevil fotbalista, jak si užívá úspěch, respektive jak se mazlí s trofejí v posteli. Kam se hrabou ženy v posteli, když tam může mít kus zlatého kovu? Asi ho to dělá šťastným.

2. Prostě vejce

Je jedno, jestli vás to překvapí, pobaví nebo jen naštve, protože se ptáte, jak sakra taková fotka může být na druhém místě nejpopulárnějších fotografií? Tenhle příspěvek přistál 4. ledna roku 2019 na stránce světových rekordů, kde byla přidána prosba o vytvoření rekordu nejlakovanější fotografie. Možná si říkáte, že se to nemohlo povést, ale opak je pravdou. Vejce dostalo přes 61 milionů srdíček! Možná překvapivé, ale je vidět, jak se lidé dokážou semknout, když jim o něco jde. Kampaň byla úspěšná a je důkazem toho, že síla sociálních sítí může být obrovská.

1. Lionel Messi drží vítězný pohár ze světového poháru v Argentině

Vítězem není žádná jiná fotka než ta, kde je slavný fotbalista Messi, jak drží pohár vítězství. Tuto fotku přidal 18. prosince roku 2022 a má přes neuvěřitelných 75,3 milionů liků! Je vidět, že síla sociálních sítí je mocná. Nebo je to síla fanoušků fotbalu? Ať tak či tak, za tento post dostal Lionel asi pořádně zaplaceno, protože dosah má parádní. Tenhle moment se díky tomu navždy zapsal do historie.

Messi k fotografii přidal dojemný komentář, kde všem děkuje, včetně své rodiny a z popisku je cítit upřímná radost.

+bonus navíc:

Aby to tu nehýřilo jen samými sportovci a jedním vejcem, na sedmém místě se zcela právem umístilo nebe jako z pekla. Tenhle možná až děsivý mordor si vysloužil přes 34 milionů liků. Líbí se vám toto hořící nebe?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz