Hlavní obsah
Astrologie

Účinky superúplňku cítíme už dnes. Vyhněte se vodnímu znamení, které bude extrémně přecitlivělé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Za tři dny bude ukončen úplňkový rok, další superúplněk bude totiž až za rok. Emoce budou rozbouřené, tak pozor na vyvedení z míry.

Článek

Bez pochyby bude tenhle (super) úplněk nejhezčí tohoto roku. Pokud rádi sledujete noční oblohu a měsíc, neměli byste vynechat tuhle noc, respektive 31. srpna 3:35.

Pozor na Ryby

Jestli se už teď cítíte divně, nemůžete spát, vašeho emoce nedokážete udržet na uzdě, už víte, co za to může. A bude se to stupňovat. Využijte tento stav k vašemu duchovnímu růstu, čtěte, věnujte se sami sobě a osobnímu rozvoji. Také bude velmi podpořena fantazie, takže jestli máte za úkol něco, u čeho musíte být hodně kreativní, není pro jehož plnění lepší doba.

Všechna znamení bude ovlivněna rozbouřenými emocemi, takže jestli jste už teď podráždění, raději se vyhněte těm, se kterými nemáte dobré vztahy. Příbuzní, kolegové na pracovišti nebo pracovníci na úřadě by to mohli nepěkně odnést. Buďte v tomto období raději trochu introvertní a zavřete se do sebe. Je ideální čas na přemýšlení a výklad karet, takže jestli se k němu už nějakou dobu odhodláváte, jděte do toho právě teď.

Máte kolem sebe někoho ve znamení Ryb? Nebude vstávat s dobrou náladou, tak se zdržte poznámek a komentářů, protože nic nevezme dobře. Samozřejmě jeho přecitlivělost může být i pozitivní nebo nijaká. Může třeba víc brečet, víc si věci brát osobně nebo se víc rozčilovat. Samozřejmě záleží na individualitě každého člověka. A jestli jste Ryba zrovna vy, budete to mít těžké sami se sebou, proto se na superúplněk připravte a dělejte věci, které vám dělají radost. Může to být čas s knížkou, dobrý dort, něco nového na sebe nebo kino s člověkem, kterého máte rádi.

Nedělejte důležitá rozhodnutí

V žádném případě není čas na to, abyste rozsekávali nějakou situaci. Pokud vás čeká důležité rozhodování, nechte to na jindy a doporučuju počkat alespoň týden. Teď byste se možná nerozhodli správně a později toho mohli litovat. To za to nestojí, nechte si to naopak ještě projít hlavou, zvažte pro a proti a buďte si svým rozhodnutím jisti.

Náročné dny pro nemocné

Ať aktuálně trpíte akutním nebo chronickým onemocněním, nebudete se bohužel cítit dobře a superúplněk nemoc ovlivní k horšímu. Budete muset tohle období přetrpět, ale pak zase bude lépe. A ti, co trpí nespavostí, se nevyspí už vůbec. Využijte ten čas k meditaci a přemýšlení.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz