Hlavní obsah

Umělá inteligence ukázala, jak by Marilyn Monroe vypadala dnes. Možná vás její vzhled překvapí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Marilyn Monroe byla ve své době považována za ikonu a jasnou sexbombu. Svět na ni nikdy nezapomene a vy se teď podívejte, jak by vypadala dnes.

Článek

Americkou filmovou hvězdu, modelku a zpěvačku Normu Jean Mortenson lidé znají spíše pod jménem Marilyn Monroe. Nádherná žena plných tvarů zažívala slávu, který ji ve finále semlela dřív, než by kdokoliv čekal. Dožila se pouhých 36 let a my se nyní můžeme pouze domnívat, jak by dnes vypadala. Tento rok by oslavila neuvěřitelné 98. narozeniny a určitě by nás všechny zajímalo, jak by asi vypadala. Byla by stále tak krásná, nebo by si zkazila vzhled svým divokým životem?

Těžko říct, kolik by nakonec uzavřela manželství, když za svůj krátký život zažila tři a kolik by měla dětí, nebo možná spíš kauz, pro které byla známá. Moc dobře si totiž uvědomovala svoji krásu a to, jak je oblíbená nejen u mužů. Bohužel ale nebyla příliš stabilní osobnost a chtěla si život užít, proto přičichla k drogám. Právě léky ukončily její život. Dodnes o její smrti vznikají teorie, protože příčina není zcela známá. Šlo o předávkování, či sebevraždu? Toť otázka, na kterou pravděpodobně už nedostaneme odpověď.

Nyní k tomu, jak by dnes vypadala. Umělá inteligence vytvořila pravděpodobný obraz jejího vzhledu v pokročilém věku. Samozřejmě nechybí šedé lokny a červená rtěnka. Představovali jste si ji takto?

Foto: TikTok/ historyintime

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz