Hlavní obsah
Aktuální dění

Vrah utekl z věznice a 12 dní ho nemohli chytit. Utéct se mu povedlo triviálním způsobem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Člověk by řekl, že bezpečnostní prvky věznic jsou již na vysoké úrovni a nelze je přelstít. Jenže vrahovi z Pensylvánie se to povedlo. Objevil se na několika kamerách, ale prchat se mu dařilo celých 12 dní.

Článek

Danel Cavalcant je uprchlý vězeň z Pensylvánie, kterého se policisté snažili 12 dní dopadnout. Marně. Čtyřiatřicetiletému muži se podařilo uprchnout z věznice, která se nachází asi 50 kilometrů od Filadelfie. Byl odsouzen za vraždu své bývalé přítelkyně, které přihlížely dvě děti.

Muži se podařilo ukrývat v malých městech a lesích v okolí přírodního parku Longwood Gardens, přičemž několikrát ho zachytily bezpečnostní kamery při krádeži jídla nebo jak jde s batohem po lesní cestě. Policie nyní uvádí, že muži se podařilo ukrást dodávku a možná i pušku ráže 22 milimetrů.

A jak že utekl?

Začalo se mu přezdívat pavoučí muž, protože se nohama a rukama opřel o dvě protilehlé zdi a vyšplhal až nahoru. Poté musel překonat dva ploty a dva ostnaté dráty, což se mu povedlo.

Tohle psali ještě dva dny zpátky na CNN, ale teď si obyvatelé mohou oddechnout. Naštěstí se ho podařilo chytit, budou si na něj ale muset do budoucna dávat větší pozor.

Úsměvným faktem zůstává, že dnes lze z vězení utéct takto jednoduše. Kdo by to byl řekl.

Zdroj: CNN, Echo24, Twitter

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz