Hlavní obsah
Lidé a společnost

Wade Wilson brutálně zabil dvě ženy a dostane trest smrti. Neprojevil u soudu jedinou emoci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Floridou otřásá případ člověka bez emocí, který chladnokrevně zabil dvě ženy a za jejich vraždu bude pravděpodobně odsouzen k trestu smrti. Jeho reakce byla děsivá.

Článek

Wade Wilson sdílí jméno s fiktivní postavou Deadpool. Vypadá jako Joker, tvář má potetovanou strašidelnými kérkami a jeho oči jsou chladné.

Roku 2019 Wade zabil dvě ženy, jednu udusil a druhou přejel autem. Jezdil po ní tak dlouho, dokud z ní prý nebyly „špagety“. Nyní po TikToku kolují videa, kde je Wade u soudu a kde mluví zainteresovaní lidé. Dokonce i biologický otec Wada, kterému prý jeho syn zavolal, když to udělal a svěřil se mu, že je vrah. Wade s ním nevyrůstal, byl adoptovaný a v 18 letech ho kontaktoval.

Osm z deseti soudců bylo pro, aby Wade dostal trest smrti. Při verdiktu Wade nehnul ani brvou. Neudělal žádný obličej ani se nehýbal, vypadá to, jako by neměl žádné emoce. Udělal ale zvláštní pohyb rukou, o kterém se neví, co znamená.

U soudu vypovídali i známí a potomci zemřelých žen, kteří nezadrželi slzy. Wade neprojevil nic, ani vztek, ani slzy, smích ani nic jiného. Jeho výraz byl nijaký, neutrální a chladný.

Zajímavé je, že po TikToku kolují komentáře pubertálních holek, které ho obdivují za to, jak je krásný a že by ho měli pustit. Druhá polovina lidí je samozřejmě proti a chtějí pro něj pořádný trest. Hezký muž to je, ale udělal něco šíleného a je třeba, aby to už nikdy nezopakoval.

23. července se dozvíme, zda hlavní soudce trest smrti uloží, či nikoliv.

Anketa

Měl by dle vás dostat trest smrti?
Rozhodně ne, je to přehnaný trest
12,1 %
Ano, zaslouží si to
76,4 %
Ne, jen ať trpí
11,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1574 čtenářů.

Zdroj:

https://eu.news-press.com/story/news/crime/2024/06/28/wade-wilson-murders-florida-death-penalty/74244149007/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz