Hlavní obsah
Lidé a společnost

Z krásky zrůdou: Americká herečka si sundala vršek a odvádí pozornost od nepovedených plastik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: ok.co.uk

Danniella Westbrook je devětačtyřicetiletá herečka, která se neudržela na uzdě a se vzrůstající slávou také rostla závislost na kokainu a nyní i plastických operacích. Nepoznali byste ji.

Článek

Byla krásná. Začala být i úspěšná, ale jakmile chybí silná osobnost, může to skončit zle. Takový je případ i bývalé krásky a americké herečky Dannielly Westbrook. Vysoká popularita sebou nese i mnohé nástrahy, mezi které patří například i drogy. Podle Dailyrecord měla herečka užívat až pět gramů kokainu denně, a to i v těhotenství!

Jak už to tak bývá, užívání drog sebou nese i nepříjemné dopady, spojené se změnou vzhledu. To herečka neunesla a začala svojí nespokojenost řešit plastickými operacemi. A čeho je moc, toho je příliš! Po operaci nosu a užívání velkého množství kokainu se jí zbortila nosní přepážka. Tak si pro jistotu nechala na čtyřikrát zvětšit prsa a ukazuje se nejradši nahoře bez, aby odvrátila pozornost od svého aktuálního vzhledu.

Byla krásná, ale ne moc chytrá. Tak na to doplatila a nyní je na záchranu pozdě. Co si o tom myslíte vy?

Zdroj informací:The sun, Dailyrecord

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz