Hlavní obsah

Z krásky zrůdou: Hvězdu Amandu Bynes byste dnes nepoznali, rapidně zošklivěla

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Sláva je vrtkavá a dokazuje to změna herečky Amandy Bynes, jež padla na dno. Z princezny se změnila v nepřitažlivou ošklivou a pravděpodobně velmi nespokojenou osobu.

Článek

Říká se, že jakmile se někdo stane slavným v dětství, semele ho to nebo minimálně se to na něm podepíše a to v negativním slova smyslu. Někteří slávu dokonce ani nevydrží, podlehnou drogám či jiným neřestem a rodiče následně mohou už jen litovat. Čas ale nevrátí.

Rodiče Amandy Bynes také nebudou nadšení. Dětská hvězdička, která rychle vystoupala na vrchol, zase rychle padla na dno.

Dětská sláva ji dostala

Amanda už od sedmi let účinkovala v reklamách a v roce 2002 dostala větší roli ve filmu Velký tlustý lhář, čímž se proslavila. Následovala Co ta holka chce nebo Super náhradník a svým vzhledem, ale i schopnostmi se dostala mezi nejznámější a nejpopulárnější hollywoodské herečky. To potvrzují i mnohá ocenění, která obdržela.

Amanda slávu bohužel neunesla, jak sama přiznala a podle drogám a alkoholu. Ani léčení jí nepomohlo a herectví je pro ni zatím zapovězené. Přiznala deprese, úzkosti a byla jí diagnistikována maniodeprese. Dokonce spáchala několik trestných činů. Tímhle vším samozřejmě u diváků i fanoušků klesla a už si je nezískala zpátky. Naopak je pro ně odstrašujícím případem. Její vzhled se úplně proměnil, vypadá jinak v obličeji i její postava se změnila a o image není třeba mluvit. Černé vlasy, tmavé výrazné obočí a vytetované srdíčko na obličeji mluví za své.

Neúspěšné pokusy o návrat

V minulém roce se Amanda pokusila o návrat do práce a chtěla natáčet podcast. To po první epizodě ukončila, protože by ráda měla slavné hosty. Nabízí se otázka, kdo s nemocnou a psychopatickou osobou bude chtít natáčet podcast?

Těžko říct, zda ji litovat, nebo ne. Psychickou nemoc můžete získat i během života, takže je pravděpodobné, že kdyby nešla cestou slavné herečky, nic takového by se nestalo. Mohou za to tedy rodiče? Ať tak, či tak, jistě se shodneme, že takhle nikdo nechce, aby skončilo jeho dítě.

Zdroje:

https://eu.usatoday.com/story/entertainment/celebrities/2023/03/21/amanda-bynes-movies-tv-shows-conservatorship-mental-health/11513568002/

https://www.today.com/popculture/amanda-bynes-now-rcna143215

https://www.salon.com/2024/03/23/amanda-bynes-lindsay-lohan/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Amanda Bynes

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz