Hlavní obsah

Znamení, že žijete v karmickém vztahu. Pokud ano, rychle z něj pryč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay

Máte pocit, že žijete s partnerem, který je jako vaše spřízněná duše? Možná se pletete a vy se nacházíte v karmickém vztahu, který vás drtí.

Článek

Každý vztah prochází vývojovými fázemi, ve kterých se střídají dobré a zlé časy. V těch krizích, kdy se necítíte ani jeden komfortně a nejsou vám příjemné, můžete odhalit karmického partnera. Možná ho jen omlouváte a přehlížíte jeho chování. Čím častěji to ale budete dělat, tím více vás bude stahovat dolů.

1. Snaží se vás změnit

Váš partner by vás měl podporovat, ať už chcete být kýmkoliv. Měl by respektovat, jací jste a nesnažit se vás měnit k obrazu svému. Karmický partner toto přesně dělá a určitě vás nenechá být tím člověkem, kterým být chcete. Pokud vám podráží nohy a místo podpory vás shazuje, pryč od něj.

2. Slova neodpovídají činům

Čistá spřízněná duše říká to, co si myslí a podle toho se také chová. Karmický partner jinak mluví a jinak koná. Jestli slibuje modré z nebe a nakonec jsou z toho jen sliby–chyby, není to dobré znamení. Nenechte si nic nalhávat.

3. Hraje si s vaší důvěrou

Důvěra je jedním ze základních piliřů zdravého a harmonického vztahu. Pokud ji partner pokouší, schválně vám lže, nechává vás zbytečně žárlit nebo neslíbí, co dodrží a dělá to často bez omluvy, není o čem se bavit. Jen se baví a riskuje to i přesto, že ví, že vás může ztratit. Možná ví, že neztratí, protože nikdy neodejdete.

4. Nezáleží mu na vás

Možná máte pocit, že jste pro něj na prvním místě, protože vám o říká, ale rozhodně se tak nechová. Dává přednost práci, kamarádům a o společně trávený čas se musíte prosit. Nezapomeňte, že fyzická blízkost určitě není to samé jako emocionální.

Špatnou zprávou je, že takového člověka jen těžko změníte. Dobrou ale ta, že je to dobrá životní lekce pro vás. Každý si existenci karmického vztahu musí uvědomit sám, ale jakmile se tak stane, budete vědět, co už v životě nikdy nechcete.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz