Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Co ženy na mužích nejvíce přitahuje?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2016/11/23/15/29/man-1853532_1280.jpg

Jaké muže ženy opravdu chtějí? To je otázka, na níž jsou stoprocentně individuální odpovědi. Avšak určité požadavky na muže mohou být pro velkou část žen stejného rázu.

Článek

Pánové, jestliže si kladete otázku, čím se dá žena nejvíce okouzlit, tak jste tady správně.

Z jistého sociálního vývoje velká část žen integrovala podobné až stejné požadavky na muže. Co tedy ženy nejvíce přitahuje?

V čem spočívá to tajemství?

Dobré postavení aneb schopný samec

Je to tak, vysoké postavení, dobrý společenský status a finanční zázemí mužům na atraktivitě přidává. Jestli si myslíte, že se jedná pouze o zlatokopky tak tomu nemusí být vždy tak, jelikož každé ženě připadá přitažlivý muž, který je ve svém oboru úspěšný. Jedná se o takzvaný přirozený pud. To vše totiž podprahově v ženách vyvolává pocit, že jsou tihle muži schopní „samci“, a když zvládají významnou a složitou práci a orientují se ve světě, dokážou se určitě postarat i o rodinu. Takhle ženy prostě naprogramovala sama prozíravá příroda

Další zásadní roli v tomhle bodě hraje to, že přízeň žen si automaticky daleko lépe získá muž, který má dobré postavení a je finančně zajištění. Tady se nejedná o žádnou ženskou vypočítavost, nýbrž o přirozeném lidském chování. Žena hledá muže, se kterým se bude cítit v bezpečí. A jak se může cítit v bezpečí s mužem, který v podstatě krachuje a žije od výplaty k výplatě, čili nezajistí ani sebe, natož svou budoucí rodinu.

S tímhle bodem také velice úzce souvisí prestiž, což je pro ženy velice přitažlivé. Nemohu mluvit za všechny, ale určitě se mnohé z nás shodnou, že zkrátka pro kravaťáky máme slabost. A to dokazuje i studie, z roku 2010, kterou zpracovali odborníci z univerzity ve Walesu. Ti dali ženám jiné dvě fotografie – na jedné byl muž stojící u luxusního stříbrného vozu Bentley, na druhé pak stál muž u obyčejného červeného Fordu Fiesty. Dámy pak měly říct, který z mužů se jim víc líbí, a ano, ten u Bentley zvítězil.

Síla

Podle vědců z Griffith university v Queenslandu mají ženy jednoznačně rády silné muže, kteří vypadají fyzicky zdatně. Takže raději mírná nadváha než vychrtlost, ale rozhodně to chce svaly. Podle vědců jde opět o jakési prastaré instinkty, kdy si ženy hledaly silné jedince, s nimiž měly větší šance na přežití v nelítostném pravěku.

Ať už se žena prezentuje jakkoliv soběstačně a emancipovaně, tak 98,6 % žen vnitru touží být těmi princeznami, které cítí ve svém mužovi oporu. Každá ve vztahu touží po pocitu bezpečí.

Umění partnerku rozesmát

Tohle je šance pro všechny muže, které nebaví posilovna. Ženy totiž na mužích také dost oceňují smysl pro humor a jejich schopnost je rozesmát. Jednoduše řečeno, chlap, co vám vykouzlí úsměv na tváři, je prostě sexy! Ano pánové, z téhle vlastnosti jdeme opravdu do kolen.

Vyrovnanost a chladná hlava

Tohle jsou vlastnosti, které ženy velice oceňují. Mnohokrát jsme pod nadvládou emocí, jsou chvíle, ve kterých je toho na nás moc. Však někteří muži vyloženě nedokážou řešit problémové situace a hroutí se z nich, nebo jakýkoliv malicherný problém řeší bohatou slovní zásobou vulgarismů. Tohle ženy opravdu krajně odrazuje.

Každá chce cítit ze svého muže vyrovnanost a to, že se na něj může spolehnout i v zátěžových situacích. Neboť život není jen procházka růžovou zahradou, v životě se běžně vyskytují překážky, při kterých je však nutné zachovat klid a jednat s chladnou hlavou. Tohle ženy bere víc než svalnatá postava!

Tohle jsou čtyři vlastnosti, ze kterých jde 9 z 10 žen do kolen!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz