Hlavní obsah
Umění a zábava

Thomas Heppell Band. Talent britské bluesové scény poprvé v Brně! Koncert ve Staré Pekárně

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Pozvánka na koncert na Staré Pekárně

Pozvánka na koncert v klubu na Staré Pekárně - 30.9.2024, Brno - střed.

Článek

Chcete zažít nezapomenutelný večer plný energického bluesrocku a skvělé hudební atmosféry? Přijďte na koncert Thomase Heppella a jeho kapely, který se uskuteční v rámci festivalu Jazz & Blues Brno 2024.

Thomas Heppell, mladý britský bluesrockový skladatel, zpěvák a kytarista, patří mezi nejnadějnější talenty současné ostrovní scény.

Jeho hudební kariéra se rozvíjí raketovým tempem – kromě vlastní tvorby je stálým členem renomovaných kapel jako The Catfish a Brave Rival. Na britských turné pravidelně ohromuje publikum svou precizní hrou na kytaru a výjimečným hlasem, což mu přineslo opakované nominace na Britské bluesové ceny, včetně ocenění Nový umělec roku 2024.

Na brněnském koncertu Thomase doprovodí neomylná rytmika The Bladdestones, v sestavě Johnny Judl (basa) a Míša Nosek (bicí), kteří svým přesným a energickým výkonem dokonale podtrhnou Thomasovu strhující hudební show.

Tento koncert bude skvělou příležitostí pro všechny fanoušky kvalitní bluesové hudby, kteří chtějí zažít výjimečný brněnský hudební večer plný emocí a energie.

Přátelé, více o umělci zde: https://www.thomasheppell.com/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz