Hlavní obsah

Bandzone.cz je těžké břímě, prozradí jeho zakladatel Majkláč na Fuckup Nights

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Tony Košař

Michal „Majkláč“ Novák vystoupí 18. března v Kině Světozor na Fuckup Nights Prague. Jak už z názvu akce vyplývá, podělí se o svůj profesní fuckup.

Článek

A překvapivě se bude týkat Bandzone.cz, nejrozsáhlejší české online hudebnické platformy, jež se pyšní více než 40 000 registrovanými kapelami a statisícem návštěvníků měsíčně. Podle Majkláče je totiž ze všech jeho projektů Bandzone.cz tím nejtěžším břemenem.

Majkláč zasvětil život hudbě už v dětství, a to jak rolí muzikanta, tak následným vzděláváním a vedením ostatních umělců. Dodnes je jedním z nejvyhledávanějších mentorů začínajících kapel a sám působí jako skladatel a kytarista v alternativní rockové kapele The.Switch.

Vedle Bandzone.cz je Michal Novák také spolumajitelem největší české management/booking agentury Redhead music. Další jeho pracovní náplní je vzdělávací platforma ArtMaster.com, která si klade za cíl zpřístupnit moderní hudební výuku lidem po celém světě. Platformě se podařilo uzavřít úspěšně již dvě investiční kola a aktuálně její služby využívá kolem 15 000 zákazníků z celého světa.

Fuckup Nights Prague jsou setkání, během kterých známé osobnosti mluví nikoli o svých úspěších, ale naopak o věcech, co se zrovna dvakrát nepovedly. Jedná se o globální hnutí s původem v Mexiku, kde se v roce 2013 první Fuckup Night uskutečnila. Dnes se koná ve více než ve stovkách měst po celém světě.

Setkání mají za cíl především oslavit neúspěch jakožto zcela přirozenou a přínosnou součást lidského života. Z neúspěchu je třeba se poučit a nechat si jím rozšířit obzory. Hosté ve svých krátkých přednáškách promluví o svých největších fuckupech a rozeberou, co si z daného neúspěchu odnesli a co by dnes třeba udělali jinak. Někdy nám totiž jeden neúspěch dá mnohem více než tisíc úspěchů.

Co na sebe Majkláč prozradí?

Více info na webu, Facebooku nebo Instagramu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz