Hlavní obsah

Odpověď na článek Blamáž s Portugalskem ............

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Blamáž s Portugalskem ................

Článek

Pokud se nepletu, tak p. Šoustal kritizoval již naše hokejisty na proběhlém MS. Bylo v tom dost negativ a projevená nedůvěra v schopnosti našich hokejistů. Pane Šoustale, Vy jste hrozný pesimista. Naši hokejisté vyhráli MS a po 14-ti letech urvali titul. Zcela zaslouženě, protože jejich výkon neustále rostl a vygradoval ve finále. Ano, hokej je něco jiného než fotbal. Ve fotbale je konkurence daleko větší než v hokeji. Já bych s hodnocením našich fotbalistů raději počkal. Ještě není konec ME a jeden zápas nic neznamená. Hned na úvod jsme dostali jednoho z favoritů a nedalo se čekat, že mu budeme vyrovnaným soupeřem. Musím přiznat, že první poločas byl hrozný a já jsem byl z naší hry otrávený. Ve druhém poločase se to částečně zlepšilo, ale pořád to byla hra na jednu branku. Pro naše fotbalisty to byla velká škola a fotbalové hvězdy jim ukazovaly, jaké mají naši fotbalisté nedostatky a co mají ještě dohánět. Pan Šoustal zapomněl na to, že máme na šampionátu jedno z nejmladších mužstev a ti mladí kluci sbírají zkušenosti. Je tam spousta hráčů z naší ligy a já jsem přesvědčený, že ti kluci půjdou výkonostně nahoru. Jsou ctižádostiví, ambiciozní a pro tyto mladíky je ME příležitostí, aby si jich v zahraničí všimli. Nesouhlasím s kritikou p. Šoustala na adresu Hranáče. Celou dobu hrál velice dobře a je paradox, že nejlepší obránce se připletl u dvou branek. Podle mě, první branka padla na vrub Staňka, který měl balon chytnout a ne ho vyrážet do klubka hráčů. Hlavička od Portugalce nebyla zase tak prudká. Druhá branka byla Coufalova, protože se nechal obejít protihráčem jak začátečník a potom již nebylo co řešit. Coufal byl podle mě velkým zklamáním a jako jeden z nejzkušenějších na pravém okraji obrany hořel jak papír. Podmínky ke konci zápasu byly těžké a při neustálém dešti se dá vždy předpokládat, že kluzký terén a mokrý míč nadělá hráčům spoustu problémů. Věřím, že zápas s Gruzií bude úplně o něčem jiném a naši hráči se předvedou v úplně jiném světle. Na rozdíl od p. Šoustala si myslím, že naši hráči mají na to, aby postoupili ze skupiny. Potom se uvidí. Samozřejmě nejsou schopni dosáhnout podobného úspěchu jako naši hokejisté, ale při troše štěstí by se mohli dostat do čtvrtfinále.

Libor Halouzka

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz