Hlavní obsah
Umění a zábava

Zvraty v seriálu ZOO: Návrat Petra, Albertova nevěra i Martyho problémy s lichváři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Seriál ZOO se těší velké oblibě – poslední dobou ale jeho děj poměrně stagnoval. Vyhlídky na nové epizody jsou však více než slibné. Na co se můžeme těšit?

Článek

Kromě posunu děje a nových skutečností nás čeká odchod některých oblíbených postav, které nahradí noví herci – ať už v podobě nové ošetřovatelky Julie Krátké, kterou ztvární Jana Bernášková, nebo Filipovy neteře Josefíny, již si zahraje Josefína Klusová, dcera Tomáše Kluse.

Zvrat u Viki a Filipa

Pravděpodobně nejsledovanějším párem celého seriálu jsou Viki (Eva Burešová) a Filip (Tomáš Klus). I když už spolu ustáli řadu zkoušek, čekají je hned dvě nové. Tou první bude příchod Filipovy neteře – její matka, sestra Filipa, se potýká s velkými problémy a nemá nikoho, kdo by se o malou Josefínu alias Pepinu postaral. S ní však do rodiny Viky a Filipa přijde velký oheň – rozhodně se nejedná o hodné, roztomilé dítko, a tak se můžeme těšit na řadu zajímavých scén.

Druhou pomyslnou ránu do vztahu těchto dvou zasadí návrat Petra. Po návratu Roberta Urbana, který roli Petra představuje, ostatně volaly především divačky už delší dobu, a přání je tak nyní vyslyšeno. Nechme se proto překvapit, jak se s jeho příchodem vyrovná Filip a zda se opět potvrdí, že stará láska nerezaví a Viki se bude rozhodovat, kterému z nich dát přednost…

Z Martyho se vyklube podvodník

Již dosavadní díly naznačily, že Marty Pivoňka (Martin Preiss) není takový svatoušek, jak si ho maluje Adam (Šimon Bilina). A ukáže se, že varovné signály, které ve vztahu k němu měla Sid (Michaela Pecháčková), byly opravdu opodstatněné. S příchodem nové postavy, ošetřovatelky Julie, se na něj začnou provalovat ne zrovna líbivé skutečnosti a ukáže se, že dluží velké sumy lichvářům. Začne proto využívat dobrosrdečnosti a naivity Alice (Sabina Laurinová), která ho bude štědře sponzorovat a promíjet mu jeho prohřešky. Uvidíme, zda jejich vztah tuto zkoušku ustojí, nebo Alice konečně otevře oči poté, co ji přepadnou a oberou o všechny šperky, včetně zásnubního prstenu, který dostala od Martyho – ten však původně patřil někomu jinému…

František pozná svého otce

Zajímavý zvrat čeká i na Františka Kolmana (Michal Novotný) – sotva se smířil s tím, že mu do života vstoupila jeho biologická matka (Veronika Žilková), pozná také svého biologického otce, kterého ztvární Pavel Marek. Ten však bude mít v seriálu původně naprosto jinou roli – stane se totiž manželem Heleny Pechové (Jitka Sedláčková), která se tak konečně dočká své vysněné svatby. Jak František na danou novinku zareaguje?

Odchody a rozchody

Nové díly se však ponesou i v duchu ztrát. Ze seriálu odejde Eliška, kterou hraje Lucie Polišenská. Ta se rozhodne pro práci v Africe, a děj tak nadobro opustí. Stejně tak se do ústraní pomalu odebere ředitelka Roklová v podání Veroniky Freimanové, která se rozhodne věnovat více času své rodině – a především vnoučatům.

A i když se do hry vrátí opět Albert (David Gránský), jeho vztah s Kristýnou (Sára Milfajtová) dlouhé odloučení neustojí. I když tu hlavní vinu nakonec ponese Dominika v podání Denisy Nesvačilové, která Alberta – stejně jako předtím Charlieho – svede. Albert se Kristýně přizná, čímž zatluče pomyslný poslední hřebíček do rakve – jejich vztah končí.

Na změny se však musí připravit i další postavy, ať už jde o vyhazov Máry z baru, těhotenství Terezy či zvraty ve vztahu Charlieho a Katky.

Jak se zdá, máme se opravdu na co těšit…

Zdroje: cnn.iprima.cz, kinotip2.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz