Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Manuál na ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Microsoft Copilot, generováno AI

Pokud bude šťastná žena, tak i vy. To si zapamatujte. A teď už víte tu nejdůležitější informaci z celého článku a dál už vlastně číst nemusíte. Ale přesto doporučuji pokračovat.

Článek

Než začneme, musíte vědět jednu věc. Žena nebude nikdy úplně šťastná. Je to totiž stvoření náročné, a velmi těžko uspokojitelné. Ale nebojte, ono to není o dosažení naprosté spokojenosti, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale o tom, kolik snahy o dosažení této nedosažitelné spokojenosti z vaší strany uvidí.

A ještě jedna důležitá věc na začátek. Nikdy nenechte vaše sebevědomí, aby vám namluvilo, že už o své partnerce všechno víte. Protože, když už si myslíte, že víte jak na ni, že už všechno víte a sebevědomě si odříkáváte, jaký jste frajer, přijde něco nového, nečekaného. Něco, co vám vaši nabytou sebejistotu vezme stejně rychle, jako inflace vaše těžce vydělané peníze. Ale teď už k věci.

Co je to štěstí?

Prvně si musíme uvědomit, že štěstí jako takové má mnoho podob. Může to být pevné zdraví, skvělá kariéra, tučný bankovní účet, pozorný partner a někdo bude potřebovat kombinaci všeho zmíněného, aby své štěstí nalezl. A to je první věc, kterou musíme zjistit. Co vlastně udělá naši milovanou polovičku šťastnou. Jasně, můžeme zkoušet různé věci a prostě doufat a mnohdy se i trefíme, ale tyhle pokusy mohou mít také opačný efekt. Představte si, že byste si domů přivedli kolegyni z práce se slovy: „Drahá, přišlo mi, že bys ráda zkusila něco nového“. Jistě víte co tím myslím. S největší pravděpodobností budete spát ten večer na gauči. Sám.

Takže jak na to? Zeptejte se. Tak je to prosté. Ženy rády komunikují a mají rády, když se o ně zajímáte. Takže když za ní přijdete, chytnete ji kolem pasu a podíváte se jí s úsměvem hluboce do očí se slovy: „Jsi šťastná? Můžu pro tebe něco udělat? Co máš ráda?“ garantuji vám, že se ji oči rozzáří, a už jen tímto si připíšete první body. No a dále se to bude vše odvíjet od její odpovědi.

Poznejte ji

Je rozdíl mezi posloucháním a nasloucháním. Pokud nám bude žena něco říkat, a nebudeme ji naslouchat, vrátí se nám to. Vždy. Věřte mi, že když pořádně nastavíte uši, můžete se o ní dozvědět spoustu věcí. Zároveň je potřeba, sám od sebe klást otázky a zajímat se. Jak už jsme psal, ženy milují, když se o ně zajímáte. A to samé platí i o její minulosti.To znamená poznat okamžiky, které ji formovaly. Jsou to různé momenty, či reálie z její minulosti, které z ní udělaly tu ženu, jakou je dnes. A pokud všechny tyto věci budeme znát, budeme to mít ještě o něco snazší. A nebudeme si nic nalhávat, když občas vystřelíme nějaký fakt, jistě ji svou znalostí oslníme.

Je libo květiny?

A teď když už víte, co jí dělá šťastnou a svůj tajný zápisník „Má drahá polovička“ máte přeplněný informacemi, je na čase to vše uvést v praxi. Co tím myslím? Uvedeme si to na praktickém příkladu. Představte si, že se ráno probudíte vedle ní. Ještě spí, je tak krásná, přesně taková, jakou si ji z předešlého večera pamatujete. Ještě spokojeně oddychuje a sní si jeden ze svých snů. Takže potichu vstanete a jdete jí udělat lívance. U snídaně se jí zeptáte, jak se vyspala, co se jí zdálo. Nádobí po snídani umyjete. V průběhu dne občas utrousíte nějakou lichotku, ideálně takovou, která půjde proti jejímu sebekretickému názoru. Nelíbí se jí její oči? Tak jí je pochvalte. Dojdete na nákup, a vrátíte se s květinou. Je-li hezké počasí, co takhle vyrazit i na procházku? Večer u televize jí dáte masáž chodidel, připravíte horkou vanu se svíčkami a možná i projevíte trochu fyzické lásky. Proberete s ní nějaké drby a jdete spát.

Právě jsem vám popsal, jak to pravidelně bývá u nás doma. A víte co? Na oplátku dostávám možná ještě více. Po určitém čase si mezi sebou vytvoříte vztah plný těchto laskavostí a bude to tak přirozené, že vás ani ty domácí práce nebudou otravovat. Budete totiž vědět, že se za tím skrývá mnohem více, než naleštěná podlaha.

Vytrvejte

S ženami je to jako na horské dráze - tedy divoké a nevyzpytatelné. Tím pádem je to ale dobrodružná jízda od začátku až dokonce, kde se rozhodně nudit nebudete. Pokud ženě porozumíte, naleznete lásku, která vás bude provázet až do konce života, budete-li mít štěstí. Pokud jí porozumíte tak vězte, že vám to bude stejnou měrou vracet. Ženy jsou hodné, laskavé, pečlivé, starostlivé, vtipné - a všechny tyhle vlastnosti namíří vaším směrem, když uvidí, že se snažíte. Takže…snažte se. Teď už víte, jak na to.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám