Hlavní obsah

Kde koupit kontrastní karty: Nejlepší místa pro nákup v ČR

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Lukáš Konečný

Hledáte místo, kde můžete koupit kontrastní karty? Tyto karty jsou ideální pro stimulaci zraku u novorozenců a batolat. Mohou být také užitečné pro lidi s omezeným zrakem nebo pro výuku jazyků.

Článek

Kontrastní karty koupíte na spoustě místech, mají je dostupné v každém dobrém on-line obchodě a v lepších hračkářstvích.

Co jsou kontrastní karty?

Pokud máte malé dítě, možná jste o kontrastních kartách už slyšeli. Tyto karty jsou často používány pro stimulaci zrakového vnímání u novorozenců a kojenců. Kontrastní karty jsou obvykle černobílé nebo barevné a mají různé tvary a vzory.

Kontrastní karty jsou navrženy tak, aby pomohly dětem rozvíjet zrakové schopnosti. Děti se snaží soustředit na vzory a tvary na kartách, což může pomoci stimulovat vytváření nových mozkových spojení. Kontrastní karty mohou také pomoci uklidnit a utišit Vaše miminko.

Zde je několik důvodů, proč byste měli zvážit nákup kontrastních karet:

  • Kontrastní karty mohou pomoci stimulovat vytváření nových mozkových spojení
  • Kontrastní karty mohou pomoci uklidnit a utišit Vaše miminko
  • Kontrastní karty jsou snadno dostupné a relativně levné

Pokud máte zájem o nákup kontrastních karet, můžete je najít v řadě obchodů a e-shopů. Některé z nejoblíbenějších míst, kde můžete koupit kontrastní karty jsou:

Ujistěte se, že pečlivě přečtete popis produktu a recenze, abyste si mohli být jisti, že kupujete kvalitní kontrastní karty pro Vaše dítě.

Proč koupit kontrastní karty?

Pokud hledáte zábavný a interaktivní způsob, jak pomoci svému dítěti rozvíjet jeho smysly, mohou být kontrastní karty skvělou volbou. Tyto karty jsou navrženy tak, aby stimulovaly zrakovou schopnost vašeho dítěte, a to včetně rozpoznávání barev a kontrastů. Zde jsou některé důvody, proč byste měli zvážit koupi kontrastních karet:

  • Kontrastní karty jsou ideální pro novorozence a kojence. Tyto karty jsou navrženy tak, aby byly vhodné pro děti od 6 měsíců a starší. Kontrastní karty jsou skvělým způsobem, jak pomoci vašemu dítěti rozvíjet jeho smysly a zlepšit jeho zrakovou schopnost.
  • Kontrastní karty jsou interaktivní a zábavné. Vaše dítě bude mít zábavu při hraní s těmito kartami a zároveň se učit. Kontrastní karty jsou skvělým způsobem, jak pomoci vašemu dítěti rozvíjet jeho motoriku a koordinaci.
  • Kontrastní karty jsou snadno dostupné. Můžete je koupit online nebo v obchodě s hračkami. Kontrastní karty jsou cenově dostupné a jsou k dispozici v různých provedeních, takže si můžete vybrat ty, které nejlépe odpovídají vašim potřebám a preferencím.

Pokud hledáte způsob, jak pomoci svému dítěti rozvíjet jeho smysly a zlepšit jeho zrakovou schopnost, mohou být kontrastní karty skvělou volbou. Tyto karty jsou interaktivní a zábavné a jsou snadno dostupné.

Kde koupit kontrastní karty

Pokud hledáte kontrastní karty pro rozvoj zraku vašeho miminka, máte několik možností, jak je zakoupit. V této části se podíváme na online i fyzické obchody, kde můžete kontrastní karty sehnat.

Fyzické obchody

Pokud máte raději osobní nákup, můžete se podívat do následujících kamenných obchodů:

  • Albi - nabízí kontrastní karty od značky Albi Kvído. Můžete je najít v řadě kamenných obchodů po celé České republice.
  • Pexi - specializuje se na dětské zboží a má v nabídce i kontrastní karty pro novorozence. Můžete je najít v jejich kamenných obchodech v Praze a Brně.

Uvedené obchody nejsou jediné možnosti, kde můžete kontrastní karty zakoupit, ale jsou to osvědčené a kvalitní obchody s širokou nabídkou.

Ceny kontrastních karet

Pokud hledáte kontrastní karty, pravděpodobně se zajímáte o to, kolik stojí. Ceny se mohou lišit v závislosti na prodejci a značce karet. Zde jsou některé ceny, které jsme našli:

  • LES kontrastní karty: od 420 Kč
  • Albi Kvído - Kontrastní karty Tvary a rodina: 229 Kč
  • Černobílé kontrastní kartičky pro nejmenší: od 170 Kč

Tyto ceny se mohou lišit v závislosti na prodejci a na tom, zda jsou karty součástí balíčku s dalšími výrobky. Například některé kontrastní karty jsou součástí hraček pro kojence.

Při nákupu kontrastních karet je důležité zvážit, zda se jedná o jednorázový nákup, nebo zda budete potřebovat karty pravidelně. Pokud se jedná o jednorázový nákup, můžete se rozhodnout pro levnější variantu. Pokud však budete potřebovat karty pravidelně, může se vám vyplatit investovat do kvalitnějších karet, které budou odolnější a dlouho vám vydrží.

V každém případě je důležité porovnat ceny od různých prodejců a zkontrolovat dostupnost produktu. Pokud si nejste jisti, které karty si vybrat, můžete se podívat na recenze a hodnocení produktů od jiných zákazníků.

Nejlepší značky kontrastních karet

Pokud hledáte kontrastní karty pro své dítě, je důležité vybrat si kvalitní a spolehlivou značku. Níže jsou uvedeny některé z nejlepších značek kontrastních karet na trhu:

  1. LES - Tato značka nabízí kvalitní kontrastní karty s lesními motivy pro nejmenší děti. Karty jsou oboustranné a mají černobílý design, který je ideální pro stimulaci zraku a rozvoj motoriky. LES karty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a jsou velmi odolné.
  2. Černá na bílé - Tato značka nabízí sady kontrastních karet, kartiček a obrázků pro nejmenší děti. Karty mají černobílý design a jsou ideální pro rozvoj zraku a motoriky. Karty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a jsou velmi odolné.
  3. Albi - Tato značka nabízí kontrastní karty s obrázky zvířátek pro nejmenší děti. Karty jsou určeny pro děti od 6 měsíců a jsou vhodné k zabavení v kočárku nebo v postýlce. Karty mají sametový povrch a jsou velmi odolné.
  4. Dream Team - Tato značka nabízí velkou sadu kontrastních karet pro děti od 0+ a 3m+. Karty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a mají černobílý design, který je ideální pro stimulaci zraku a rozvoj motoriky.

Výběr správné značky kontrastních karet může být klíčový pro rozvoj vašeho dítěte. Vyberte si značku, která nabízí kvalitní a odolné karty s černobílým designem, který je ideální pro stimulaci zraku a rozvoj motoriky.

Jak vybrat kontrastní karty?

Pokud hledáte kontrastní karty pro vaše dítě, je důležité zvážit následující faktory:

  • Věk dítěte: Kontrastní karty jsou vhodné pro děti od narození, ale některé karty jsou speciálně navrženy pro určitou věkovou skupinu. Například, některé karty jsou vhodné pro novorozence, zatímco jiné jsou určeny pro děti od 6 měsíců.
  • Materiál karet: Karty mohou být vyrobeny z různých materiálů, včetně papíru, plastu nebo látky. Zvažte, jaký materiál je nejvhodnější pro vaše dítě a jeho potřeby.
  • Velikost karet: Velikost karet se může lišit a může být důležitá pro vaše dítě. Menší karty jsou vhodné pro kočárky a větší karty jsou lepší pro hraní v posteli.
  • Motiv karet: Vyberte motiv, který bude pro vaše dítě nejzajímavější. Některé karty mají motivy zvířat, jiné jsou s geometrickými tvary nebo sestavami písmen.
  • Cena: Kontrastní karty se mohou lišit v ceně. Zvažte, kolik jste ochotni utratit za karty a zda jsou pro vás důležitější kvalita nebo cena.

Při výběru kontrastních karet pro vaše dítě, nezapomeňte zvážit tyto faktory a vybrat ty karty, které budou pro vaše dítě nejvhodnější.

Závěr

Gratulujeme! Nyní víte, kde koupit kontrastní karty. Pokud hledáte kontrastní karty pro nejmenší, můžete si je zakoupit na MALL.CZ. Zde najdete různé druhy kontrastních karet, které pomohou stimulovat zrak vašeho dítěte.

Na Heureka.cz najdete také mnoho druhů kontrastních karet, včetně karet od značky LES a Pexi. Tyto karty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a jsou vhodné pro novorozence.

Pokud hledáte jednoduchý design kontrastních karet, doporučujeme vám karty od Pěnový svět. Tyto karty jsou vhodné pro děti již od narození a poskytují vizuální stimulaci.

Nakupování kontrastních karet je snadné a rychlé. Stačí si jen vybrat karty, které odpovídají vašim potřebám, a objednat je online. S kontrastními kartami pomůžete podpořit zrakový rozvoj vašeho dítěte a poskytnout mu zábavu a vzdělání zároveň.

Nyní můžete začít objevovat svět kontrastních karet a poskytnout vašemu dítěti zábavu a vzdělání zároveň.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz