Hlavní obsah

Když nemáte dost sexu. Když chcete dopřát své partnerce, aby si dobila baterky sexem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

988

Tenhle článek vznikl, abyste uviděli, co je možné. A po týdnu se ukázal účinek, který je víc, než v co dotyčný doufal. Proto jsem změnil i název článku.

Článek

Chci se s vámi podělit o příběh páru, který má výborný vztah. Oba vidí svého partnera jako svou ideální polovinu. Až tak moc, že oba touží po další ženě. Ne proto, aby si navzájem byli nevěrní, ale aby mohli své štěstí sdílet s další osobou. Protože v určitém okamžiku rozvoje skutečné důvěry a lásky takoví lidé cítí na vlastní kůži, že další člověk neumenší lásku, ale naopak ji zvětší. Ale protože takových lidí je extrémně málo i mezi lidmi propagujícími polyamorii (protože většina z nich se bojí skutečně se zavázat), tak zatím nemají štěstí v hledání. Protože většina lidí je nechápe. On nechce mít sex bez své ženy, i když ona mu k tomu už dala svolení. Ale proč by on měl chtít něco nového, ale stejného, když on chce svůj zážitek naopak zvětšit.
      

On ani ona nechce chodit na swingers party ani za to platit prostitutkám, protože chce skutečný vztah, ne jen bezduchý sex.
A asi před měsícem zjistil téma, které si mohli řešit. Ale jeho ženě se do toho nechtělo. Její vnitřní loutkář ho i ji zkusil odradit tím, že mu ona řekla, že se bojí, že když do té konstelace na to téma půjde, že se ztratí její láska. To je oba odradilo. Ale aspoň mu dala svolení k tomu to řešit i pro ni a tak on zjistil, že jejich láska nebyla v ohrožení. To byl vnitřní loutkář, který chtěl za každou cenu jim zabránit v tom, aby se v tom vrtali a tím pádem ho uviděli. Je to podobný princip, podle kterého pan Putin vyhrožuje jadernými zbraněmi. A přitom je nechce použít, chce jen vystrašit nás všechny, abychom nechali jeho oběť bez pomoci. A on by si ji podřídil. Takže i tento muž byl vystrašen, ale jen na chvíli.

Když si toto vyřešil, vnitřní loutkář zvolil jinou taktiku – ona si do toho nemohla stoupnout, protože jí v tom bylo strašně blbě.

Čím víc to nechcete dělat, tím víc vám to pomůže

Tuhle věc jsem zjistil a i někteří další lidé o ní už ví. Stačí se zeptat, kdo je vystrašen a kdo straší. A když se pak dozvíte, že je to falešné já, které vás manipuluje, tak už se nemusíte bát, když vám ten druhý chce pomoct, aby vaše skutečné já mohlo převzít vládu nad svým tělem.

A protože už to oba věděli, jak to je, tak jí řekl, aby si stoupla do toho v ní, co to tak moc nechce. A to už šlo. A výhodou tohoto přístupu je, že ona na vlastní kůži pozná svého loutkáře. Jak s ní cvičí a díky tomu může být imunní proti jeho snahám ji ovládat. Samozřejmě pro drtivou většinu lidí je jednodušší si najít milenku a problém nikdy nevyřešit. A jen málo z vás si bude chtít problém skutečně vyřešit. V tom případě stačí, když dostanete svolení od své partnerky/a, že to můžete vyřešit pro ni a zbytek už můžete udělat sám/a. Ale v tomto případě chtějí oba sdílet, co nejvíce je možné, takže se rozhodli pro těžší cestu.

A když si žena stoupla do toho, proč to nechce, tak najednou viděla žabí hromadný sex. A bylo jí z toho špatně. A věděla, že jindy by to viděla jen jako normální projev žabí fyziologie. Že by jí z toho nebylo špatně. Takže oba usoudili, že jen pod vlivem něčeho, čemu je tak odporný sex, že i když ho vidí na žabičkách, tak jí je z toho špatně. A pak bylo logické, proč jí bylo tak špatně. Protože tomu něčemu (vnitřní loutkář) bylo strašně špatně, když měl být konfrontován s něčím tak odporným jako sex. A najednou bylo jasné, proč daná žena nemohla mít mnohočetný orgasmus a proč někdy je sex pro ni nepřijatelný. Protože je svým vnitřním loutkářem ovládaná pořád. Někdy více, někdy méně. Ale dostatečně na to, aby se bála prožít orgasmus mnohokrát za sebou. A dostatečně na to, aby si žena užívala sex méně, než by mohla. Sám jsem zvědavý, jak to půjde dál. Zda oba zjistí, že nikoho dalšího do vztahu nechtějí nebo oba zjistí, že jsou už tři, protože jakmile zmizí překážka, tak se může velice rychle podařit to, co předtím nešlo.

Samozřejmě loutkář nebyl součástí jejího já, ale bylo to „parazitické já“, které mělo veliký vliv na její i na jeho život. O to větší, oč nebyl vidět.

Podstatné je, že podobného parazita má možná i muž

Proto nemá smysl, aby se muž v takovém případě zlobil na svou ženu. Obviňování má smysl jen tam, kde věci NEchcete vyřešit. A proto jsem velice rád, že daného muže to ani nenapadlo.

Další změny

Mnoho mužů se bojí udělat něco, co jejich žena nechce. Ale tady se ona na něj usmála a řekla mu s velikou úctou: Ty si stejně prosadíš, co chceš. A řekla to s velikou láskou, protože ten muž to nedělal jen kvůli sobě, ale kvůli nim oběma. Ale současně je to těžké. Na to musíte mít hodně vzájemné důvěry a lásky. Když to uděláte jen kvůli sobě nebo nemáte dost trpělivosti počkat na vhodný čas, vaše žena od vás uteče.

Ale když to uděláte správně, vztah se prohloubí a zkvalitní. Obecně to nikomu nedoporučuji, aby něco podobného dělal. Na to musí hodně umět rozlišit, jestli to dělá na základě svého skutečného já nebo parazitického já, které chce jen druhého ovládat nebo mu ubližovat. Ale tento proces se dá rozfázovat tak, že se oba učí, jak to je a pak jdou oba tempem přijatelným pro oba. Ale to chce hodně zkušeností, takže to raději nezkoušejte sami.

Proto psychoterapie nemůže uzdravit rakovinu nebo autoimunitní choroby

A přitom stejné postupy fungují. Ale k tomu by museli psychoterapeuti vědět, že existuje já a parazitické já. Tak se zatím vyhýbají za každou cenu retraumatizaci. A právě ona je klíčem k tomu se uzdravit. Ale na to musíte mít hodně důvěry v terapeuta nebo proces, abyste si dovolil/a projít tím, čemu se chcete za každou cenu vyhnout.

Změny

Když jsem se jich ptal na změny, tak muž mi odpověděl, že sex je u nich častější a žena ho častěji iniciuje.
A žena mi řekla, že zažívá jiný druh orgasmu. Zatímco předtím to byl „orgasmus ven“, tak teď zažívá „orgasmus dovnitř, který ji dobíjí.“

Zatímco já vím, že mužský orgasmus může muže vysilovat (takový muž se chce po sexu jen převalit a usnout a ženám vadí, že s nimi takový muž neprožívá chvíle po tom, kdy jsou ženy nejvíc otevřené) nebo ho naplňovat (a takový muž spíše chce se ženou sdílet i vše po orgasmu, i když je také spíše vláčný, než že by chtěl ihned zase pokračovat). A pamatuji si, že když jsme toto téma řešili na jednom kurzu, kterého jsem se účastnil, tak mi bylo divné, proč tolik mužů to vysiluje.

Zatímco o možnosti, že je víc ženských orgasmů jsem netušil vůbec nic. Protože o těchto věcech se nemluví. Což je škoda, protože díky tomu netušíme, co vše je možné. A jak pomoci sobě nebo partnerovi, aby si to užil víc. A naplnil se tím a pak mě chtěl víc. Zatímco teď se zdá, že je velmi mnoho žen, které to dělají, aby byl muž spokojený a ony z toho nemají tolik, aby to chtěly samy.

Kdo k tomu chce cokoliv říct nebo si třeba jen postěžovat, tak budu vděčný za jakékoliv další informace.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz