Hlavní obsah
Astrologie

Šťastná čísla a znamení zvěrokruhu: Co o nás může prozradit numerologie?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Michael Jedzok

Každé znamení zvěrokruhu má svá specifická šťastná čísla, která jsou spojována s jeho charakteristikami a vlastnostmi. Tato čísla mohou pocházet z různých zdrojů, jako je datum narození, partnerovo datum narození nebo astrologie.

Článek

Čísla jsou univerzálním jazykem, který nám může sdělit mnoho o naší osobnosti a osudu. Numerologie je naukou, která zkoumá vztah mezi čísly a lidským životem. Podle ní mohou mít určitá čísla zvláštní význam a spojitost s naší energií, osobností a osudem. Některá čísla jsou považována za šťastná a mohou hrát důležitou roli v našem každodenním životě.

Každé znamení zvěrokruhu má svá specifická šťastná čísla, která jsou spojována s jeho charakteristikami a vlastnostmi. Tyto čísla mohou pocházet z různých zdrojů, jako je datum narození, partnerovo datum narození nebo astrologie. Podívejme se na to, jaká šťastná čísla jsou spojena s jednotlivými znameními:

Beran (21.3. - 20.4.) Berani jsou tvůrci svého vlastního osudu, avšak šťastné číslo může jejich štěstí ještě posílit. Pro ně jsou čísla 6, 24 a 64 ta šťastná. Tyto čísla by se měla stát spíše součástí hesel nebo pinů, než být používána v hazardních hrách. Právě tato čísla mohou pomoci Beranům zvýšit úspory a finanční štěstí.

Býk (21.4. - 21.5.) Pro Býky jsou šťastná čísla 6, 11 a 17. Když se tato čísla objevují v jejich životě často, nese to pozitivní energii a může podpořit i jejich profesní úspěch. Nicméně by neměli na tato čísla nesmyslně spoléhat.

Blíženci (22.5. - 21.6.) Blíženci jsou proměnliví a neustále se měnící, a to se odráží i v jejich šťastných číslech. Mezi nimi patří 3 a 5. Kromě toho můžou získat štěstí s čísly, která vzniknou jejich sečítáním, jako je 8, 10 nebo 6.

Foto: Michael Jedzok

taurus

Rak (22.6. - 22.7.) Raci jsou emocionální a řídí se jimi. Pro ně je 24. den v měsíci významným dnem, který nese štěstí. Dalšími šťastnými čísly jsou 1 a 58. Ta jim pomáhají ovládat své emoce a změny v životě.

Lev (23.7. - 22.8.) Lev má spojení se číslem 9, které je spojeno s devíti bohyněmi. To přináší ženskou energii, která pomáhá Lvům v komunikaci, smysluplnosti a pokoru. Dalšími šťastnými čísly jsou 19 a 49.

Panna (23.8. - 22.9.) Pro Panny jsou šťastná čísla 0, 14 a 49. Tyto čísla jim pomáhají ovlivňovat své okolí pozitivním způsobem a působit s rozumem jak na vnitřní, tak na vnější svět.

Foto: Michael Jedzok

gemini

Váhy (23.9. - 23.10.) Váhy hledají rovnováhu ve všem. Pro ně jsou příznivá dvojciferná čísla se stejnými číslicemi (11, 77, 88, 99, 66), ale také čísla 8 a 2. S těmito čísly budou Váhy úspěšné a harmonické.

Štír (24.10. - 22.11.) Štíři jsou zvědaví a mají tendenci pociťovat úzkost. Pro ně jsou šťastná čísla 5, 18 a 69. Práce spojená s těmito čísly může vést k úspěšným výsledkům a snížit jejich úzkost.

Střelec (23.11. - 21.12.) Střelci jsou svobodomyslní, a pokud najdou partnera s čísly 5, 7, 15 nebo 28, jejich pohled na dlouhodobé vztahy se může změnit.

Foto: Michael Jedzok

lion

Kozoroh (22.12. - 20.1.) Pro Kozorohy jsou důležitá čísla 3, 5, 14 a 95. Správné načasování činností spojených s těmito čísly může Kozorohům pomoci dosáhnout úspěchu.

Vodnář (21.1. - 20.2.) Vodnáři skrývají své emoce, ale touží po lásce a péči. Lidé s čísly 2 a 7 ve svém datu narození jim mohou poskytnout tuto lásku a péči. Šťastná čísla jsou také 77 a 35.

Ryby (21.2. - 20.3.) Rybám pomáhají čísla 5, 7, 15, 36 a 21 překonat negativní energie. Tato čísla mohou být pro ně spojená s nákupy, které přinášejí štěstí a dobrou náladu.

Numerologie nám tak nabízí zábavný pohled na význam čísel v našem životě. Bez ohledu na to, zda věříme v její účinnost, můžeme se podívat na svá šťastná čísla a nechat se inspirovat k pozitivnímu myšlení a činnostem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz