Hlavní obsah

Velikonoce znamenají naději

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Michal Kučera

Bez ohledu na naše věroučné přesvědčení, tyto svátky přinášejí poselství nového života a možností. Jsou to dny, kdy se můžeme zastavit a připomenout si, že i po nejtemnější noci přijde světlo.

Článek

Takže ať už slavíte Velikonoce z náboženských důvodů, jako rodinnou tradici nebo jen jako příležitost k odpočinku a relaxaci, nezapomeňte na jejich hluboký význam. Jsou to dny plné naděje, radosti a obnovy, které nás spojují s naší minulostí a připravují nás na budoucnost plnou nových začátků.

A pokud třeba váháte, kde nebo jak Velikonoce oslavit, doporučuji navštívit náš Ústecký kraj. Navštívit můžete jarní tvořivé dny v Botanické zahradě v Teplicích, tradiční velikonoční oslavy v Ústí nad Labem nebo oblíbené Úštěcké Velikonoce, které jsou tradičně působivé pro své kulisy a bohatý kulturní program.

Těšíme se na Vás!

Váš Michal Kučera

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz